Zelf een veranda maken

Welk hout voor veranda

Zelf een veranda maken

Een veranda ofwel terrasoverkapping is een aanbouw aan een woning. Vaak heeft het een afdakje dat steunt op houten palen. Het kan een dakconstructie zijn:

  • in de stijl van uw woning;
  • een dak van glas;
  • of polycarbonaat;
  • of golfplaten;
  • of een natuurlijk dak van bomen, planten en bloemen.

 

De vloer bij een veranda kan van een bestaande vloer zijn, maar het is ook mogelijk om een houten vloer aan te leggen die gelijk loopt met de vloerhoogte binnenshuis. Oorspronkelijk komt het woord veranda uit India, daar werd gesproken over een Barandah (wat Bengaals is voor pilaren-galerij). Er wordt ook gezegd dat het van Portugese afkomst is. In beide landen wordt er gesproken over een galerij van pilaren, of van een lang balkon.

 

Er komt heel wat kijken voor u uw perfecte veranda hebt. Eppinga helpt u daarom graag bij het bouwen van een veranda door te adviseren wat u nodig heeft. Welke vloer is verstandig? Welke palen zijn stevig genoeg? Welk materiaal kan ik het beste gebruiken voor mijn dak?

 

Wat heeft u nodig voor het maken van een Veranda


Vlonderplanken

Welk hout voor veranda
Siberisch Lariks

Vloeren aanleggen door middel van een vlonderplank? Dan bent u bij Eppinga hout & bouwmaterialen aan het juiste adres. We hebben we een groot assortiment vlonderhout en we leveren door heel Nedeland! Met vlonderplanken, ook wel vlonderdelen, vlonderhout, terrasplanken of loopdekdelen genoemd, kunt u op een mooie wijze uw eigen veranda bedekken. We helpen u ook graag met tips voor bij het klussen, hiermee legt u zelf eenvoudig een veranda aan. In onze loods hebben we hardhouten vlonderplanken van Keruing en Bankirai, maar ook  planken van Siberisch Lariks, Bamboe en geïmpregneerd Grenen. Daarnaast hebben we ook een ruim assortiment composiet vlonderplanken.

 


Douglas palen

Welk hout voor veranda
Douglas

Wilt u een veranda aanbouwen en heeft u palen nodig? Dan raden we u aan om Douglas houten palen te gebruiken. Eppinga beschikt over de grootste voorraad Lariks Douglas hout in Noord-Nederland en levert in Friesland, Groningen, Drenthe, Flevoland en Overijssel. Doordat we zelf ons Douglas hout importeren kunnen we tegen een scherp tarief leveren. Deze Douglas houten bewerkte palen zorgen voor de puntjes op de i. Doordat het hout geschaafd is, zorgt het voor een mooie afwerking en is daarom geschikt voor binnen- en buitenshuis.  Deze palen zijn van toepassing op constructies voor uw tuinhuis, veranda, overkapping of voor het maken van een klimrek voor u kind.

 


Golfplaten polycarbonaat

Welk hout voor veranda
Golfplaat Polycarbonaat

Het kiezen van een dak is lastiger dan je denkt. Eppinga biedt daarom golfplaten polycarbonaat aan. We hebben een grote voorraad aan golfplaten, daardoor is er garantie voor een snelle levertijd. De platen zijn van topkwaliteit, want die zijn afkomstig van Landini waarbij u ook recht heeft op 10 jaar fabrieksgarantie! De eigenschappen van de golfplaten: zijn zeer sterk (weerstaan een kracht van 900 joule), Landini golfplaten zijn onbrandbaar en asbestvrij, montage gaat gemakkelijk af, voorgegroefde hoeken tot beschikking, zijn dampopen en vochtregulerend en het heeft een antislip structuur.

 


Bekijk ons assortiment

 

Waarom bij Eppinga?

  • Snelle levering: doordat we een grote voorraad tot ons beschikking hebben.
  • Thuisbezorgd of zelf ophalen: lenen van een aanhangwagen is ook mogelijk.
  • Grootste voorraad hout van Noord-Nederland. Vele bouwmaterialen op voorraad. Bijbehorend bevestigingsmateriaal.
  • Eenvoudig te bestellen: in de webshop, via 0512 300 600, info@eppinga.nl of vraag een offerte aan.

* Bij een offerteaanvraag hoeft u alleen nog maar de hoeveelheden + afmetingen aan ons door te geven. 

 

Eppinga bezorgt uw product graag bij u thuis. Haalt u liever uw bestelling zelf op? Eppinga beloont u met een afhaalkorting! Ook kunt u kosteloos een aanhangwagen lenen; telefonisch te reserveren via 0512 300 600.

 

Vlonderplanken

Douglas Hout

https://eppinga.nl/golfplaten-kopen/

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.