Bestellen en betalen

Op deze pagina informeren wij u over ons bestelproces en de betalingsmogelijkheden.

Bestelproces

 1. Welke stappen moet ik doorlopen voor het plaatsen van een bestelling?
  Op de website kunt u zich oriënteren over diverse producten die gerelateerd zijn aan Hout & Bouwmaterialen. Mocht u de producten willen bestellen, dan kunt u deze toevoegen aan de winkelwagen. Dit staat aangeven bij ieder product. Wanneer uw bestelling compleet is kunt u kiezen voor afrekenen. In het afrekenproces dient u uw persoonsgegevens en transportwijze in te voeren. Opvolgend kunt u kiezen voor de betalingsmogelijkheden. Alles naar wens en de verplichte velden ingevuld? Dan kunt u overgaan tot afrekenen met de gekozen betaalmethode. Na betaling ontvangt u een orderbevestiging en wordt contact met u opgenomen zodra de order vervoerd/ afgehaald kan worden.
 2. kan ik mijn bestelling wijzigen of annuleren?
  Je wijzigt of annuleert je bestelling als je nog niet hebt betaald.
  Heb je je bestelling al betaald en geplaatst? Dan kun je deze niet meer wijzigen of annuleren. Stuur je bestelling terug of breng de artikelen terug naar de winkel en plaats een nieuwe bestelling.
 3. Bestel je iets op Eppinga.nl?
  Dan kies je zelf of wij het bij je bezorgen of dat je de bestelling ophaalt bij onze locatie. Hoe je betaalt hangt af van de keuze die je maakt.
 4. Wat doe ik als mijn betaling is mislukt?
  Mijn iDEAL betaling is niet gelukt
  Heb je betaald via iDEAL, maar weet je niet helemaal zeker of je betaling gelukt is? Controleer of wij geld van je rekening hebben afgeschreven:

  • Is er geld afgeschreven en heb je geen bevestiging van ons ontvangen? Wacht een uur. Neem contact op met onze klantenservice als je na een uur nog geen bevestiging hebt ontvangen.
  • Is er niks van je rekening afgeschreven? Dan is de betaling niet gelukt. Je bestelt dan gewoon opnieuw.

Betalingsmogelijkheden

Bij Eppinga vindt u een ruim aanbod in betalingsmogelijkheden. Dankzij de verschillende betaalmogelijkheden die Eppinga aanbied is er voor elke klant een geschikte betaaloptie.

Alle Betaalmogelijkheden

Bij Eppinga vindt u verschillende betaalopties hieronder vindt u de volledige lijst van de verschillende betaalopties.

 • Offerte aanvragen (Als u eerst een offerte wilt aanvragen)
 • Op Rekening 
 • Bankoverboeking
 • Mastercard
 • Paypal
 • Visa
 • Ideal

Betalen op rekening
Bij Eppinga bieden wij de mogelijkheid om achteraf te betalen. Zowel particulier als zakelijk.

Zakelijk
Hiervoor dient een klant een KVK-nummer voor nodig te hebben. Mocht dit het geval zijn, en u kiest voor de optie betalen op rekening. Dan zullen wij als Eppinga altijd nog de financiële gegevens opvragen bij een externe partij. Dankzij de screening van deze financiële gegevens kunnen wij beoordelen of het betalen op rekening mogelijk is voor u als zakelijke klant.

Particulier
Ook kunt u als particulier bij ons op rekening betalen. Dit geldt niet voor maatwerk producten. Voor maatwerkproducten vragen wij een aanbetaling van 50%. Hiervoor dient u voordat wij het product gaan produceren de betaling (voor 50%) te hebben verricht.

Bij producten uit voorraad hanteren wij het wettelijke betalingstermijn. U ontvangt na het plaatsen van de bestelling, mits u de betalingsoptie op rekening heeft gekozen, de factuur.

 

Vragen/ Advies/ Offerte?

Vragen of advies? Heeft u advies nodig over gevelbekleding? Dan bieden wij u de mogelijkheid om bij ons op adviesgesprek te komen. Hierbij wordt u geadviseerd door één van onze collega’s. Zodra u ons contactformulier invult, neemt één van onze collega’s contact met u op om samen met u een afspraak in te plannen.

Adviesgesprek aanvragen

Bent u geïnteresseerd in deze of een andere houtsoort? Of bent u gewoon benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Eén van onze collega’s zal zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Offerte aanvragen

Bent u bezig met een verbouwing en wilt u een bepaald type hout, kunststof of plaat gebruiken, waar u nog niet heel bekend mee bent? Wilt u dit product graag eerst zien, ruiken en/of voelen? Bij Eppinga kunt u gratis een monster aanvragen. Omdat hout een natuurproduct is kunnen er geen rechten worden ontleend aan de monsterstukjes. Dus enkel indicatief. Eppinga kan u voorzien van een monsterstukje mits de houtsoort voorradig is.

Monster aanvraag