Onze Schaverij en Zagerij

Eppinga beschikt over een eigen Schaverij en zagerij waar wij alle gewenste formaten voor u kunnen profileren of zagen. Zowel diktes, lengtes als breedtes kunnen wij in vele afmetingen leveren. Bovendien kunnen wij voor u uw gewenste planken, balken en palen schaven. Informeer naar de mogelijkheden via het contactformulier. Ook bent u welkom in onze showroom. Eppinga hout & bouwmaterialen is gelegen aan de A7 te Drachten (Marconilaan 5) en dus eenvoudig te bereiken met de auto vanaf bijvoorbeeld Leeuwarden, Heerenveen en Groningen. Wij bezorgen uw bestelling tot aan de deur. Wij leveren door het Nederland (en zelfs in België en Duitsland!)

Uw hout op maat laten zagen?

Voor online bestellingen bieden wij de mogelijkheid om uw hout op maat te zagen. U kunt dit aangeven in de opmerkingen van de bestelling. Afhankelijk van de hoeveelheid kan er naderhand een meerprijs voor worden gerekend. 

Op zoek naar een maatwerk profilering? 

U bent op zoek naar een profilering die bijvoorbeeld moeten aansluiten op een bestaande gevel? Dan bent u bij Eppinga aan het juiste adres. Doordat wij beschikken over een eigen schaafbank kunnen wij (bijna) elke profilering schaven. Ook kozijnhout kunnen wij voor u op maat schaven. Stuur een mail naar webshop@eppinga.nl ondersteund met een tekening of fotomateriaal van het profiel. Wij nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met u op over de mogelijkheden. 

 

Beschikbare machines:

  • Vierzijdige schaafbank
  • Van Diktebank
  • Bandzaag
  • Platenzaag
  • Cirkelzaag
  • Afkortzaag
Offerte aanvragen