Gratis monster/ staaltjes aanvragen

ATTENTIE: Wij versturen uitsluitend monsters van houten gevelbekleding en vlonderplanken. Voor andere monsters zoals isolatie, plaatmateriaal, kozijnhout verwijzen wij u direct naar de fabrikant van deze materialen. De monster worden verstuurd om u een goede indicatie te geven van de houtsoort. Wij kunnen niet altijd aan uw wensen voldoen om het ook in het gewenste profilering op te sturen. 

Maximaal 3 monsterstukjes aanvragen per bestelling, indien optie verzending!
Meer gewenst? Plaats nogmaals een bestelling!

Bent u bezig met een verbouwing en wilt u een bepaald type hout, kunststof of plaat gebruiken, waar u nog niet heel bekend mee bent? Wilt u dit product graag eerst zien, ruiken en/of voelen? Bij Eppinga kunt u gratis een monster aanvragen. U ontvangt binnen 2-3 werkdagen gratis uw monster thuis, afhalen is uiteraard ook mogelijk.

Vragen/ Advies/ Offerte?

Vragen of advies? Heeft u advies nodig over gevelbekleding? Dan bieden wij u de mogelijkheid om bij ons op adviesgesprek te komen. Hierbij wordt u geadviseerd door één van onze collega’s. Zodra u ons contactformulier invult, neemt één van onze collega’s contact met u op om samen met u een afspraak in te plannen.

Adviesgesprek aanvragen

Bent u geïnteresseerd in deze of een andere houtsoort? Of bent u gewoon benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Eén van onze collega’s zal zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Offerte aanvragen