Kom kijken in de showroom van Eppinga hout & bouwmaterialen!

Naast de grote loods met hout en bouwmaterialen, is Eppinga ook voorzien van een showroom. In de showroom vindt u onder andere deuren, houtenvloeren, metselstenen, dakpannen, maar ook schroeven, gereedschappen en veiligheidskleding.

Deuren voor binnen en buitenfoto hang en sluitwerk

Eppinga heeft voor u de juiste binnen- en buitendeuren. Deze deuren zijn verkrijgbaar in alle soorten en maten. De showroom is rijk gevuld met binnen- en buiten deuren ter bezichtiging. Daarnaast beschikt Eppinga over brochures waarin het volledige assortiment gepresenteerd wordt. De deuren kunnen ten alle tijden voor u op maat besteld worden. Eppinga levert Bruynzeel, Javadeur, Austriadeuren, Skantrae en Albo deuren.

Om de deuren compleet af te leveren, beschikt Eppinga over een grote display met hang en sluitwerk. Hiermee kunt u uw deur naar eigen smaak afmaken. Ook kunt u hier uw kozijnhout kopen om de deur te voorzien van een kozijn.

Grootste showroom metselstenen van Noord Nederland

Indien u opzoek bent naar metselstenen, dan kunt u het beste bij Eppinga hout en bouwmaterialen zijn. Eppinga heeft de grootste showroom metselstenen van Noord Nederland. Daarnaast is het mogelijk om samples (proefstenen) mee naar locatie te nemen. Hierdoor kunt u de kleur en structuur van de steen ter plaatse bekijken.

Voor meer informatie over metselsteen kunt u bij onze verkopers terecht. Zij beschikken over voldoende kennis om u te helpen bij het maken van een keus. Klik hier om kennis te maken met een deel van het metselsteen assortiment.4

Dakpannen in alle maten en kleuren

Dakpannen zorgen voor de uitstraling van uw huis, daarom levert Eppinga verschillende dakpannen in verschillende maten en kleuren. In de showroom kunt u verschillende soorten dakpannen bewonderen. Eppinga levert dakpannen van het merk Keramic en Monier. Ook voor dakpanlatten kunt u bij Eppinga terecht, klik hier om de panlatten te bekijken.

Mocht u meer informatie willen, dan kunt u gerust langskomen op de Marconilaan 5 te Drachten. Onze verkoopmedewerkers staan voor u klaar om u te voorzien van passend advies.

Binnen vloerenfoto vloer

Om uw huis van binnen af te maken heeft Eppinga voor u altijd de juiste vloer liggen. Houten vloeren, laminaat vloeren en PVC vloeren, Eppinga levert het allemaal. De showroom van Eppinga bevat stalen met daarop verschillende soorten en prijzen.

Houten vloeren worden met eigen ingekocht hout gemaakt in de door Eppinga aangewezen fabriek. Daarnaast levert Eppinga laminaat vloeren van het merk Meister, HDM en Roommate.

Wat op dit moment in trek is, zijn de PVC vloeren. Dit zijn vloeren die strakke vormen aannemen en daarnaast makkelijk schoon te maken zijn. PVC vloeren worden bij Eppinga verkocht om uw huis binnen te optimaliseren. Door de strakke vormgeving geeft een PVC vloer uw huis een strak uiterlijk. Door verschillende structuren kunnen PVC vloeren ook gebruikt worden in oude karakteristieke woningen.

Gereedschap van kwaliteit

Eppinga staat bekent vanwege het ruime assortiment hout en bouwmaterialen, maar Eppinga levert daarnaast ook gereedschappen om hout en bouwmaterialen te bevestigen en te bewerken. Denk hierbij aan een accuboormachine, metselmolen, flex, beitel, spijkerpistool en alle toebehoren. Eppinga levert verschillen merken gereedschap, denk hierbij aan Makita, Senco en Stanley. Dit zijn merken van top kwaliteit waarvan de kwaliteit wordt gegarandeerd.

Veiligheidskleding

Om de (ver)bouw(ing) van uw huis veilig te laten verlopen verkoopt Eppinga ook veiligheidskleding. Wat belangrijk is, is de bescherming voor uw voeten. Daarom verkoopt Eppinga werkschoenen en laarzen. De schoenen en laarzen zijn voorzien van een veiligheidsniveau van S3. Dit betekent dat de schoen/laars is voorzien van een stalen snuit en een stalen tussenzool.

Ook kan Eppinga u voorzien van werkjassen en werkbroeken. Om u volledige bescherming te bieden kunt u ook kiezen om werkhandschoenen aan te schaffen. Indien uw werkzaamheden hoge decibels creëren, kunt u ervoor kiezen om gehoorbeschermers te nemen. Hiermee beschermt u zichzelf tegen gehoorbeschadiging.

Overige

Graag nodigen wij u uit op de Marconilaan 5 te Drachten om het hele assortiment te bewonderen. Onze verkopers staan voor u klaar om u passend advies te geven, zodat u ten alle tijden een goede keuze maakt. De showroom is van maandag tot en met vrijdag van 7:00 tot 17:30 geopend.

Hieronder een greep uit het assortiment dat te vinden is in de showroom van Eppinga hout en bouwmaterialen:
Schroeven, bouten, moeren, spijkers, lood, scharnieren, bouwlampen, elektra, tuingereedschap, riolering, kitten, staaldraad, spouwankers, ventilatie doorvoeren, beits, coating, kruiwagens enzovoort.

51