Showroom

U kunt onze showroom op ieder gewenst moment bezoeken. Heeft u advies nodig? Dan graag vooraf een afspraak maken via deze link. 

Naast de grote loods met hout en bouwmaterialen, is Eppinga ook voorzien van een showroom. In de showroom vindt u onder andere deuren, houten vloeren, metselstenen, dakpannen, maar ook schroeven, gereedschappen en veiligheidskleding. Daarnaast kan ons personeel u adviseren. 

Afspraak maken

Gevelbekleding en hardhout 

Gevelbekleding is te krijgen in zeer diverse bewerkingen van het hout en diverse houtsoorten. De meeste houtsoorten zijn toepasbaar als gevelbekleding. Een aantal criteria spelen bij de keuze een rol. De betreffende houtsoort moet een hoge natuurlijke duurzaamheid (bestemd tegen weersomstandigheden) hebben of het moet te verduurzamen (levensduur verlengen door onderhoud) zijn. Duurzaamheid is hierbij uit te drukken in klassen waarbij klasse 5 beperkt duurzaam en klasse 1 zeer duurzaam is. Verder speelt het uiterlijk/uitstraling, de afwerking of bewerking van het hout, de leverbaarheid, de beschikbare afmetingen en de prijs een rol. Wilt u hier graag meer advies over? Maak dan een afspraak met ons. 

Deuren voor binnen en buiten

Eppinga heeft voor u de juiste binnen- en buitendeuren. Deze deuren zijn verkrijgbaar in alle soorten en maten. De showroom is rijk gevuld met binnen- en buiten deuren ter bezichtiging. Daarnaast beschikt Eppinga over brochures waarin het volledige assortiment gepresenteerd wordt. De deuren kunnen altijd voor u op maat besteld worden. Eppinga levert Bruynzeel, Javadeur, Austriadeuren, Skantrae en Albo deuren.

Om de deuren compleet af te leveren, beschikt Eppinga over een grote display met hang en sluitwerk. Hiermee kunt u uw deur naar eigen smaak afmaken. Ook kunt u hier uw kozijnhout kopen om de deur te voorzien van een kozijn.

Grootste showroom metselstenen van Noord Nederland

Indien u op zoek bent naar metselstenen, dan kunt u het beste bij Eppinga hout en bouwmaterialen zijn. Eppinga heeft de grootste showroom metselstenen van Noord-Nederland. Daarnaast is het mogelijk om samples (proefstenen) mee naar locatie te nemen. Hierdoor kunt u de kleur en structuur van de steen te plaatse bekijken.

Voor meer informatie over metselsteen kunt u bij onze verkopers terecht. Zij beschikken over voldoende kennis om u te helpen bij het maken van een keus. Klik hier om een afspraak te maken. Meer informatie over metselstenen? Klik dan hier

Dakpannen in alle maten en kleuren

Dakpannen zorgen voor de uitstraling van uw huis, daarom levert Eppinga verschillende dakpannen in verschillende maten en kleuren. In de showroom kunt u verschillende soorten dakpannen bewonderen. Eppinga levert dakpannen van het merk Keramic en Monier. Ook voor dakpanlatten kunt u bij Eppinga terecht, klik hier om een adviesgesprek te plannen. 

Binnen vloeren

Om uw huis van binnen af te maken heeft Eppinga voor u altijd de juiste vloer liggen. Houten vloeren, laminaat vloeren en PVC vloeren, Eppinga levert het allemaal. De showroom van Eppinga bevat stalen met daarop verschillende soorten en prijzen.

Houten vloeren worden met eigen ingekocht hout gemaakt in de door Eppinga aangewezen fabriek. Daarnaast levert Eppinga laminaat vloeren van het merk Meister, HDM en Roommate.

Wat op dit moment in trek is, zijn de PVC vloeren. Dit zijn vloeren die strakke vormen aannemen en daarnaast makkelijk schoon te maken zijn. PVC vloeren worden bij Eppinga verkocht om uw huis binnen te optimaliseren. Door de strakke vormgeving geeft een PVC vloer uw huis een strak uiterlijk. Door verschillende structuren kunnen PVC vloeren ook gebruikt worden in oude karakteristieke woningen. Avies nodig? klik hier

Gereedschap van kwaliteit

Eppinga staat bekent vanwege het ruime assortiment hout en bouwmaterialen, maar Eppinga levert daarnaast ook gereedschappen om hout en bouwmaterialen te bevestigen en te bewerken. Denk hierbij aan een accuboormachine, metselmolen, flex, beitel, spijkerpistool en alle toebehoren. Eppinga levert verschillen merken gereedschap, denk hierbij aan Makita, Senco en Stanley. Dit zijn merken van top kwaliteit waarvan de kwaliteit wordt gegarandeerd.

Veiligheidskleding

Om de (ver)bouw(ing) van uw huis veilig te laten verlopen verkoopt Eppinga ook veiligheidskleding. Wat belangrijk is, is de bescherming voor uw voeten. Daarom verkoopt Eppinga werkschoenen en laarzen. De schoenen en laarzen zijn voorzien van een veiligheidsniveau van S3. Dit betekent dat de schoen/laars is voorzien van een stalen snuit en een stalen tussenzool.

Ook kan Eppinga u voorzien van werkjassen en werkbroeken. Om u volledige bescherming te bieden kunt u ook kiezen om werkhandschoenen aan te schaffen. Indien uw werkzaamheden hoge decibels creëren, kunt u ervoor kiezen om gehoorbeschermers te nemen. Hiermee beschermt u zichzelf tegen gehoorbeschadiging.

Overige

Graag nodigen wij u uit op de Marconilaan 5 te Drachten om het hele assortiment te bewonderen. Onze verkopers staan voor u klaar om u passend advies te geven, zodat u ten alle tijden een goede keuze maakt. De showroom is van maandag tot en met vrijdag van 7:00 tot 17:30 geopend. Wij adviseren u om vooraf een afspraak in te plannen. 

Hieronder een greep uit het assortiment dat te vinden is in de showroom van Eppinga hout en bouwmaterialen:
Schroeven, bouten, moeren, spijkers, lood, scharnieren, bouwlampen, elektra, tuingereedschap, riolering, kitten, staaldraad, spouwankers, ventilatie doorvoeren, beits, coating, kruiwagens enzovoort.

Vragen/ Advies/ Offerte?

Vragen of advies? Heeft u advies nodig over gevelbekleding? Dan bieden wij u de mogelijkheid om bij ons op adviesgesprek te komen. Hierbij wordt u geadviseerd door één van onze collega’s. Zodra u ons contactformulier invult, neemt één van onze collega’s contact met u op om samen met u een afspraak in te plannen.

Adviesgesprek aanvragen

Bent u geïnteresseerd in deze of een andere houtsoort? Of bent u gewoon benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Eén van onze collega’s zal zo snel mogelijk contact met u opnemen.  

Offerte aanvragen

Bent u bezig met een verbouwing en wilt u een bepaald type hout, kunststof of plaat gebruiken, waar u nog niet heel bekend mee bent? Wilt u dit product graag eerst zien, ruiken en/of voelen? Bij Eppinga kunt u gratis een monster aanvragen. Omdat hout een natuurproduct is kunnen er geen rechten worden ontleend aan de monsterstukjes. Dus enkel indicatief. Eppinga kan u voorzien van een monsterstukje mits de houtsoort voorradig is.

Monster aanvraag