HoutoverkappingenIMG_7749

Wilt u zelf een houtoverkapping maken? Met een houtenoverkapping hoeven uw spullen niet meer buiten in de regen te staan. Een goede overkapping is erg duurzaam en zal u jaren lang van plezier voorzien. Het is goed mogelijk om met een houtoverkapping spullen droog op te slaan, zoals uw hout of fietsen.

Zelf een houtoverkapping maken is zeer eenvoudig en wij hebben al uw benodigdheden. U kunt bij ons terecht voor uw hout- en bouwmaterialen voor uw overkapping.

Let op: wij plaatsen niet en u dient zelf de gewenste aantallen + afmetingen per product door te geven!

Boodschappenlijstje (voorbeeld)

– 3x Vuren Zweeds Rabat zwart 27x180mm (lengte 3 meter)= €43,02

– 2x Grenen Schuttingplank geschaafd geïmpregneerd (lengte 2,4 meter)= €5,40

– 3x Grenen SLS geschaafd geimpregneerd 38x89mm (4 meter voor de staanders zagen op 4 x 2 meter)= €22,53

Dit komt uit op een totaal van €69,59 voor de Haardhout overkapping. Deze biedt dan ruimte aan ruim 2m₃ (kuub)  hout.

Grenen SLS geschaafd geïmpregneerd

Grenen SLS wordt veelal toegepast in constructiewerk als tuinoverkappingen of tuinschuren. De afgeronde hoeken en het geïmpregneerde hout zorgt ervoor dat er geen afwerking nodig is en het SLS zo geplaatst kan worden. Voor de bevestiging kan uit diverse soorten schroeven gekozen worden. De bewerking van dit hout gaat makkelijk. Daarnaast kan het hout met goede behandeling lang mee.

Vuren Zweeds Rabat

Vuren Zweeds Rabat is ideaal voor uw overkapping. Het hout heeft een lange levensduur en is bestand tegen weersinvloeden. De breedte van het Zweeds Rabat zorgt ervoor dat de verwerking snel gaat. Door de zwarte kleur krijgt het hout een luxe uitstraling en hoeft het niet afgewerkt te worden.

Waarom Eppinga hout en bouwmaterialen?IMG_7747

– Scherpte tarieven: Omdat wij ons hout zelf uit het buitenland importeren kunnen wij leveren tegen zeer scherpe tarieven en hebben wij een zeer ruim assortiment. Bij ons is volop keuze!

– Grote voorraad: Eppinga hout en bouwmaterialen beschikt over de grootste houtvoorraad van Noord-Nederland. Hierdoor kunnen wij snel de bestelde producten bij uw huis afleveren.

– Maatwerk: In onze eigen zagerij kunnen we voor u al uw producten op maat zagen.

– Deskundigheid: Onze medewerkers beschikken over veel kennis van hout en bouwmaterialen. Zij kunnen u handige tips geven over het maken van uw overkapping en voor het onderhoud van het hout.

De levering

Eppinga beschikt over een eigen vrachtwagen om de bestelde materialen bij uw thuis af te leveren. Ook kunt u de producten bij ons ophalen. U kunt bij ons gratis een aanhangwagen lenen om de door u gekochte producten gemakkelijk te vervoeren. Mocht u de bestelling zelf ophalen, komt u in aanmerking voor de afhaalkorting. Deze is afhankelijk van de grootte van uw order en kan oplopen tot maximaal € 50 ,-

Reageren is uitgeschakeld