Zelf een houtoverkapping maken

houtoverkapping

Zelf een houtoverkapping maken

Wilt u zelf een houtoverkapping maken? Met een houtenoverkapping hoeven uw spullen niet meer buiten in de regen te staan. Een goede overkapping is erg duurzaam en zal u jaren lang van plezier voorzien. Het is goed mogelijk om met een houtoverkapping spullen droog op te slaan, zoals uw hout of fietsen.

Zelf een houtoverkapping maken is zeer eenvoudig en wij hebben al uw benodigdheden. U kunt bij ons terecht voor uw hout- en bouwmaterialen voor uw overkapping.

*Let op: wij plaatsen niet en u dient zelf de gewenste aantallen + afmetingen per product door te geven!*

 

Boodschappenlijstje (voorbeeld)

– 3x Vuren Zweeds Rabat zwart 27x180mm (lengte 3 meter)

– 2x Grenen Schuttingplank geschaafd geïmpregneerd (lengte 2,4 meter)

– 3x Grenen SLS geschaafd geimpregneerd 38x89mm (4 meter voor de staanders zagen op 4 x 2 meter)

Grenen SLS geschaafd geïmpregneerd

Grenen SLS wordt veelal toegepast in constructiewerk als tuinoverkappingen of tuinschuren. De afgeronde hoeken en het geïmpregneerde hout zorgt ervoor dat er geen afwerking nodig is en het SLS zo geplaatst kan worden. Voor de bevestiging kan uit diverse soorten schroeven gekozen worden. De bewerking van dit hout gaat makkelijk. Daarnaast kan het hout met goede behandeling lang mee.

Vuren Zweeds Rabat

Vuren Zweeds Rabat is ideaal voor uw overkapping. Het hout heeft een lange levensduur en is bestand tegen weersinvloeden. De breedte van het Zweeds Rabat zorgt ervoor dat de verwerking snel gaat. Door de zwarte kleur krijgt het hout een luxe uitstraling en hoeft het niet afgewerkt te worden.