Deuren kopen

Uw deuren koopt u online bij Eppinga hout & bouwmaterialen. Wij hebben zowel binnen- als buitendeuren. Voor de binnendeuren hebben we meerdere modellen zodat de deur altijd naar uw smaak is. De constructie is opgebouwd uit gelamineerde dorpels en stijlen afgedekt met MDF toplaag en MDF panelen. Daarnaast hebben we ook de typische opdekdeur. Een opdekdeur heeft een opdekrand die op het kozijn valt en een gedeelte in het kozijn. Een opdekdeur heeft als voordeel dat de binnendeur makkelijk te plaatsen en te vervangen is doordat de paumelle scharnieren en slotgat voorgefreesd zijn op een standaard hoogte. Bekijk hier ons actuele online aanbod. Opzoek naar iets anders? Wij bieden nog veel meer deuren aan. Vraag voor de mogelijkheden een offerte aan.

Buitendeuren

Wij bieden Merbau stapeldorpel deuren aan met een standaard pen en gat verbinding.  Deze deuren worden als achterdeuren toegepast. In Nederland 120Mu gegrond. 140mm brede stijle en inclusief ventilatie sleuven en Iso glaslatten. De hoge kwaliteit garandeert een lange levensduur welke voor een buitendeur is vereist. Geïnteresseerd? Vraag een offerte aan.

Deuren kopen

Bent u opzoek naar een deur op maat? Geef uw aanvraag door via ons offerteformulier. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Eppinga hout & bouwmaterialen heeft de grootste voorraad van Friesland. Wij zijn gevestigd te Drachten, aan de A7 en zijn daardoor eenvoudig met de auto te bereiken vanaf onder andere Leeuwarden (30 minuten), Groningen (30 minuten), Heerenveen (20 minuten), Assen (45 minuten), Sneek (30 minuten) en Meppel (40 minuten). Ook is het mogelijk om uw deuren te laten bezorgen. Wij beschikken over eigen transport en leveren door heel Nederland. Voor vragen kunt u gerust contact met ons opnemen.

Bestel nu online uw deuren: