Deuren kopen

 

Uw deuren koopt u online bij Eppinga hout & bouwmaterialen. Wij hebben zowel binnen- als buitendeuren.
Voor de binnendeuren hebben we meerdere modellen zodat de deur altijd naar uw smaak is. De constructie is opgebouwd uit gelamineerde dorpels en stijlen afgedekt met MDF toplaag en MDF panelen. Daarnaast hebben we ook de typische opdekdeur. Een opdekdeur heeft een opdekrand die op het kozijn valt en een gedeelte in het kozijn. Een opdekdeur heeft als voordeel dat de binnendeur makkelijk te plaatsen en te vervangen is doordat de paumelle scharnieren en slotgat voorgefreesd zijn op een standaard hoogte.

De deuren voor buiten: Dit zijn Merbau stapeldorpel deuren met een standaard pen en gat verbinding. Deuren kopenDeze deuren worden als achterdeuren toegepast.
In Nederland 120Mu gegrond. 140mm brede stijle en inclusief ventilatie sleuven en Iso glaslatten. De hoge kwaliteit garandeert een lange levensduur welke voor een buitendeur is vereist.

Eppinga hout & bouwmaterialen heeft de grootste voorraad van Friesland. Wij zijn gevestigd te Drachten, aan de A7 en zijn daardoor eenvoudig met de auto te bereiken vanaf onder andere Leeuwarden (30 minuten), Groningen (30 minuten), Heerenveen (20 minuten), Assen (45 minuten), Sneek (30 minuten) en Meppel (40 minuten). Ook is het mogelijk om uw deuren te laten bezorgen. Wij beschikken over eigen transport en leveren in Friesland, Groningen, Drenthe, Flevoland en Overijssel. Heeft u nog meer vragen. Dan kan u ook contact opnemen met ons. Zowel via de mail als telefonisch.

Bestel nu online uw deuren: