Boomstamtafel uit 1 stuk hout

Als u ervoor kiest om een boomstamtafel aan te schaffen, dan bent u op zoek naar uitstraling en kwaliteit. Boomstamtafels creëren een chique uitstraling waarmee u echt een uniek meubelstuk in huis haalt. Bij Eppinga bieden wij u een ruim assortiment van boomstamtafels die gemaakt worden uit 1 massief stuk hout. Doordat wij de tafels uit 1 stuk hout maken krijg je de echte uitstraling die je wilt hebben van een boomstamtafel. Geen naden en raar overlopende kleuren zoals bij gelijmde tafels, maar 1 mooi en strak stuk hout.

Uniek

Eppinga biedt alleen boomstambladen die gemaakt zijn uit 1 massief stuk hout. Hierbij kunt u kiezen uit een ruim assortiment van houtsoorten die allemaal op maat gezaagd kunnen worden in onze zagerij. Hiernaast kunt u ook zelf kiezen hoe u het blad wil laten afwerken. Voor de afwerking kunt u kiezen uit een grote selectie van oliën en lak. Naast de tafel is er ook nog keuze uit meerdere stalen onderstellen die een moderne touch aan uw boomstamtafel geven. U heeft zelf alles in handen en dit maakt elke boomstamtafel van Eppinga uniek!

Kwaliteit

Bij Eppinga leveren we alleen het beste van het beste. Eppinga is FSC-gecertificeerd, wat betekent dat we hout verkrijgen uit gecertificeerde bossen. Wij importeren zelf al ons hout uit verschillende continenten over de hele wereld. Hierdoor krijgen we hout wat in de beste omstandigheden gegroeit is tegen scherpe prijzen. Deze stukken hout hebben na de kapping een lang tijd liggen drogen. Dit zorgt ervoor dat het hout niet gaat buigen.

 

Houtsoorten/Onderstellen/Afwerking

Eppinga beschikt over een ruim assortiment aan houtsoorten voor boomstamtafels en er komen nog meer aan. Hier vindt u meer over informatie over tafelbladen en de bijbehorende prijzen die wij nu ter beschikking hebben. Ook staat er informatie over de afwerking van de tafelbladen. Indien u wilt zien uit welke onderstellen u kunt kiezen, dan hebben wij hier een selectie voor u gemaakt. Voor meer informatie nodigen wij u uit om langs te komen of contact op te nemen.

Bekijk ons assortiment boomstamtafels

Bekijk ook onze pagina over Massief Houten bladen:

https://eppinga.nl/massief-houten-tafelbladen/

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.