Onderliggers 

Heeft u onderliggers nodig voor uw terras of vlonder? Onderliggers, ook wel regels genoemd, zijn een belangrijk onderdeel van het fundament van uw terras. Op de liggers worden de vlonderplanken bevestigd. Zorg daarom voor liggers van een goede kwaliteit. Bij Eppinga hout & bouwmaterialen heeft u keuze uit liggers van geïmpregneerd Grenen en Azobé hardhout. Een onderligger van Azobé heeft een erg lange levensduur en zal langer meegaan dan het grenen. Eppinga heeft onderliggers in vele lengtematen beschikbaar. Zit uw gewenste maat er niet tussen? Neem dan contact met ons op. Doordat wij beschikken over een eigen zagerij en schaverij, kunnen wij heel eenvoudig uw ligger in de door u gewenste lengtemaat leveren.

Houten onderliggers

De onderliggers van Azobé zijn erg duurzaam (duurzaamheidsklasse 1) en daarom een goede keuze wanneer u voor een lange tijd verzekerd wilt zijn van een goed fundament van uw terras. Doorgaans is de 45x70mm voldoende stevig, maar wanneer uw terras relatief veel gewicht moet kunnen dragen, dan kunt u de 50x100mm overwegen. Geïmpregneerd Grenen is minder duurzaam dan Azobé (klasse 3), maar is een goedkoper alternatief.

Meer informatie over vlonderplanken of het bevestigen van een vlonder? Klik dan hier.

Vragen/ Advies/ Offerte?

Vragen of advies? Heeft u advies nodig over gevelbekleding? Dan bieden wij u de mogelijkheid om bij ons op adviesgesprek te komen. Hierbij wordt u geadviseerd door één van onze collega’s. Zodra u ons contactformulier invult, neemt één van onze collega’s contact met u op om samen met u een afspraak in te plannen.

Adviesgesprek aanvragen

Bent u geïnteresseerd in deze of een andere houtsoort? Of bent u gewoon benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Eén van onze collega’s zal zo snel mogelijk contact met u opnemen.  

Offerte aanvragen

Bent u bezig met een verbouwing en wilt u een bepaald type hout, kunststof of plaat gebruiken, waar u nog niet heel bekend mee bent? Wilt u dit product graag eerst zien, ruiken en/of voelen? Bij Eppinga kunt u gratis een monster aanvragen. Omdat hout een natuurproduct is kunnen er geen rechten worden ontleend aan de monsterstukjes. Dus enkel indicatief. Eppinga kan u voorzien van een monsterstukje mits de houtsoort voorradig is.

Monster aanvraag