Metselstenen

 

Metselstenen gevelstenen

Metselstenen in onze showroom

Bent u op zoek naar metselstenen, ook wel bakstenen of gevelstenen genoemd? Metselstenen worden gemaakt van gebakken klei; een reden waarom u vaak langs rivieren (oude) steenfabrieken ziet. Bakstenen zijn erg geliefd in Nederland als gevelversiering. Dit heeft onder meer met de beschikbaarheid van klei in ons land te maken, maar ook met de geringe onderhoud die metselstenen nodig hebben. Metselstenen komen in vele kleuren, formaten en diverse structuren. Bij Eppinga hout & bouwmaterialen vindt u ze allemaal.

Kom eens langs in onze showroom waar wij circa 700 verschillende stenen hebben uitgestald. Wij zijn gevestigd te Drachten, aan de A7, en zijn dus eenvoudig met de auto te bereiken. Na uw bestelling worden de metselstenen rechtstreeks vanaf de fabriek bij u thuisbezorgd in heel Nederland. Hiervoor wordt een bezorgtarief van € 102,85 gehanteerd, tot een maximum van 18.000 stenen.

Waarom stenen bij Eppinga?

  • Meer dan 2.500 verschillende stenen leverbaar! Vele kleuren, verschillende structuren en vormen.
  • 700 stenen uitgestald in onze showroom: kijk en vergelijk zelf welke steen uw voorkeur geniet.
  • Heeft u thuis al een gewenste steen gevonden en wilt u deze bij ons bijbestellen? Laat deze een aantal dagen thuis goed drogen en neem de steen vervolgens mee naar ons filiaal. In onze showroom kunnen we dan eenvoudig zoeken naar de juiste gelijke steen.

Informeer naar onze mogelijkheden

Momenteel is het (nog) niet mogelijk om de stenen in onze webshop te bestellen. Wel kunt u dit per telefoon of e-mail doen en uiteraard kunt u ons bezoeken.

  • Mail naar info@eppinga.nl
  • Bel naar 0512 300 600
  • Bezoek ons in Drachten: Marconilaan 5, 9207 JC.
  • Vrijblijvend een offerte aanvragen? Ga naar onze offerte pagina.

 

Enkele projecten: 

Metselsteen roodgeel genuanceerd (2)

Metselsteen Roodgeel genuanceerd

Metselsteen Oranje Blauw Bezand (2)

Metselsteen Oranje Blauw bezand

Metselsteen roodbont gereduceerd (2)

Metselsteen Roodbont gereduceerd