Siberisch Lariks Vloerdelen

Siberisch Lariks Vloerdelen komen zoals de naam al zegt uit Siberië. Het komt van naaldbomen die in de kou groeien. Hierdoor is het aanzienlijk harder dan Europees naaldhout. Siberisch Lariks is licht van kleur (zeer licht geel tot geel). Daarnaast is Siberich Lariks vrijwel noestvrij en zit het in de duurzaamheidsklasse 3. In de buitenlucht zal deze houtsoort dus onbehandeld 15 jaar meegaan. Siberisch Lariks valt goed te bewerken en daarnaast is het hout vrij licht van gewicht. 

Vraag een offerte aan

Voordelen van Eppinga hout & bouwmaterialen

  • Snelle levering: Eppinga hout & bouwmaterialen beschikt over een zeer ruim assortiment en een grote voorraad in vloeren. Vaak is het mogelijk het door u bestelde hout dezelfde dag nog op te halen. Laat u het liever bezorgen? Onze gemiddelde levertijd bedraagt 5-8 werkdagen (M.u.v. maatwerk).
  • Uitgebreid assortiment: Eppinga hout & bouwmaterialen heeft een uitgebreid assortiment waarbij u een geruime keuze heeft. In ons filiaal liggen alle houtsoorten op voorraad. Hier kunt u vergelijken en kijken wat het beste bij uw wensen aansluit!
  • Deskundigheid: Onze medewerkers beschikken over veel kennis van hout en bouwmateriaal. Zij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Toepassing

Siberisch Lariks is uitstekend de gebruiken als vloer omdat er weinig tot geen noesten in zitten en de jaarringen dicht op elkaar zitten. Bij goed onderhoud met olie, lak en of was gaan Siberisch Lariks vloerdelen levenslang mee. Binnenshuis zullen de planken  minder snel verkleuren en door de hardheid van het hout zullen er minder snel sporen en krassen opkomen door het verschuiven van meubels of als er dingen op vallen. Daarnaast heeft het een rustige en strakke uitstraling in huis. De kleur van het hout is ook ideaal voor gebruik als parket.

 

Vragen/ Advies/ Offerte?

Vragen of advies? Heeft u advies nodig over gevelbekleding? Dan bieden wij u de mogelijkheid om bij ons op adviesgesprek te komen. Hierbij wordt u geadviseerd door één van onze collega’s. Zodra u ons contactformulier invult, neemt één van onze collega’s contact met u op om samen met u een afspraak in te plannen.

Adviesgesprek aanvragen

Bent u geïnteresseerd in deze of een andere houtsoort? Of bent u gewoon benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Eén van onze collega’s zal zo snel mogelijk contact met u opnemen.  

Offerte aanvragen

Bent u bezig met een verbouwing en wilt u een bepaald type hout, kunststof of plaat gebruiken, waar u nog niet heel bekend mee bent? Wilt u dit product graag eerst zien, ruiken en/of voelen? Bij Eppinga kunt u gratis een monster aanvragen. Omdat hout een natuurproduct is kunnen er geen rechten worden ontleend aan de monsterstukjes. Dus enkel indicatief. Eppinga kan u voorzien van een monsterstukje mits de houtsoort voorradig is.

Monster aanvraag