Bankirai

Bankirai is een hardhoutsoort die voornamelijk gebruikt wordt bij het maken van vlonderplanken. Het Bankirai kenmerkt zich door de bruine tot rode/roze kleur die het hout bezit. Het Bankirai is momenteel zeer populair om te gebruiken als terras vlonder. Het hout heeft naast een prachtige kleur combinatie ook nog eens een hoge duurzaamheidsklasse. Het Bankirai bezit namelijk duurzaamheidsklasse 2, hierdoor heeft u minimaal 20 jaar plezier van uw vlonderplanken.

Bekijk ons aanbod in Bankirai

Kenmerken

  • Duurzaamheidsklasse 2
  • Afkomstig uit Zuidoost-Azië
  • Geel-bruine kleur
  • Volumieke massa van rond de 930 kg /m3
  • Werkt middelmatig
  • Sterke kruisdraad

Toepassing

Het Bankirai is zwaar en heeft een volumieke massa van rond de 930kg / m3. Het hout is dus zeer sterk en daarnaast ook nog eens zeer duurzaam. Hierdoor kan het hout gebruikt worden voor meerdere tuinprojecten. Het hout wordt voornamelijk gebruikt voor toepassingen zoals schuttingen en vlonders. Wij hebben bankirai ruim voorradig. 

Vragen/ Advies/ Offerte?

Vragen of advies? Heeft u advies nodig over gevelbekleding? Dan bieden wij u de mogelijkheid om bij ons op adviesgesprek te komen. Hierbij wordt u geadviseerd door één van onze collega’s. Zodra u ons contactformulier invult, neemt één van onze collega’s contact met u op om samen met u een afspraak in te plannen.

Adviesgesprek aanvragen

Bent u geïnteresseerd in deze of een andere houtsoort? Of bent u gewoon benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Eén van onze collega’s zal zo snel mogelijk contact met u opnemen.  

Offerte aanvragen

Bent u bezig met een verbouwing en wilt u een bepaald type hout, kunststof of plaat gebruiken, waar u nog niet heel bekend mee bent? Wilt u dit product graag eerst zien, ruiken en/of voelen? Bij Eppinga kunt u gratis een monster aanvragen. Omdat hout een natuurproduct is kunnen er geen rechten worden ontleend aan de monsterstukjes. Dus enkel indicatief.

Monster aanvraag