Gesloten Barcodeprofiel

Het gesloten barcodeprofiel kan worden toegepast als gevelbekleding en wandbekleding. Het profiel kenmerkt zich door de variërende breedtes die het profiel bezit. Anders dan het open barcodeprofiel bezit het gesloten barcodeprofiel geen tussenruimtes.

Ons Assortiment Gesloten Barcode profiel

Het profiel

Het gesloten barcode profiel is ideaal voor verticale montage. Het profiel typeert zich door de verschillende breedtes. Anders dan het open barcode profiel, is dit profiel gesloten en bezit het geen tussenruimtes. De verschillende breedtes die het profiel bezit zijn 60mm, 80mm en 140mm. Dankzij deze verschillende breedtes krijgt uw gevel of wand een strakke en unieke look.

Upload Image...

Toepassing

Het gesloten barcodeprofiel wordt verticaal gemonteerd, en heeft een unieke look. Het profiel kan worden toegepast voor de volgende toepassingen.

  • Gevelbekleding
  • Wandbekleding
  • Schutting
  • Tuinpoort

 

Vragen/ Advies/ Offerte?

Vragen of advies? Heeft u advies nodig over gevelbekleding? Dan bieden wij u de mogelijkheid om bij ons op adviesgesprek te komen. Hierbij wordt u geadviseerd door één van onze collega’s. Zodra u ons contactformulier invult, neemt één van onze collega’s contact met u op om samen met u een afspraak in te plannen.

Adviesgesprek aanvragen

Bent u geïnteresseerd in deze of een andere houtsoort? Of bent u gewoon benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Eén van onze collega’s zal zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Offerte aanvragen

Bent u bezig met een verbouwing en wilt u een bepaald type hout, kunststof of plaat gebruiken, waar u nog niet heel bekend mee bent? Wilt u dit product graag eerst zien, ruiken en/of voelen? Bij Eppinga kunt u gratis een monster aanvragen. Omdat hout een natuurproduct is kunnen er geen rechten worden ontleend aan de monsterstukjes. Dus enkel indicatief. Eppinga kan u voorzien van een monsterstukje mits de houtsoort voorradig is.

Monster aanvraag