Douglas vlonderplanken

Met vlonderplanken, ook wel terrasplanken genoemd, kunt u op een mooie en strakke manier uw terras aanleggen. Vlonderplanken hebben een natuurlijke en warme uitstraling. Vlonderplanken kunnen op palen worden geplaatst maar ook op bovenop tegels. Zo heeft u niet veel werk met het aanleggen van een (dak-)terras. Eppinga hout & bouwmaterialen heeft een groot assortiment vlonderhout en levert deze door heel Nederland. Daarnaast bieden wij ook klustips zodat u gemakkelijk uw terras aan kan leggen.

Maten: Wij bieden de volgende lengtematen: 3, 4 en 5 meter. Andere lengtes op aanvraag leverbaar.

Lariks Douglas Vlonderplank 25x145mm

Douglas hout

Douglas hout is de tuin hit van 2016. Douglas hout komt van naaldbomen en is gemakkelijk handmatig te bewerken. Het hout van Lariks Douglas bevat vaak mooie zalmroze tekeningen. Eppinga beschikt over het grootste voorraad Lariks Douglas hout van noord Nederland. Wij importeren deze zelf vanuit Frankrijk en kunnen daarom leveren tegen zeer scherpe tarieven. Lariks Douglas hout heeft een duurzaamheidsklasse van 3-4. Dit is dus ideaal voor het aanleggen van een terras.

Daarnaast is Douglas hout makkelijk bewerkbaar. Het bewerken van Douglas hout levert weinig moeilijkheden op. Spijkeren en schroeven lukt ook goed, maar dit moet wel voorzichtig gedaan door de kans op splijten. Het lijmen van Lariks Douglas hout is ook goed mogelijk.

Voordelen van Eppinga hout & bouwmaterialen

– Snelle levering: Eppinga hout & bouwmaterialen heeft een zeer divers assortiment en een grote voorraad in vlonderplanken. Vaak kunt u daardoor uw bestelde vlonderhout nog dezelfde dag ophalen. Laat u het liever bezorgen? Onze gemiddelde levertijd bedraagt 3 werkdagen.

– Maatwerk: Wij beschikken over een eigen zagerij en kunnen daardoor onze vlonderplanken op de door u gewenste lengte zagen. Neem voor dergelijke wensen even contact met ons op. Telefoon: 0512 300 600 of e-mail: info@eppinga.nl

– Deskundigheid: Onze medewerkers beschikken over veel kennis van vlonderplanken. Zij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. Ook op het gebied van onderhoud geven zij u de do’s en don’ts. Wilt u zelf een vlonder aanleggen? In onze blog leggen wij uit hoe u zelf een composiet terras aanleggen kunt.

Klik hier voor een overzicht van het assortiment en prijzen Lariks Douglas hout van Eppinga

Populaire Producten:

Hoe bestel ik Douglas vlonderplanken?

U kunt in onze webshop deze Douglas vlonderplanken bestellen. Daarnaast kunt u hier ons uitgebreide assortiment vinden en gemakkelijk en snel producten bestellen. Heeft u eerst nog behoefte aan tips of adviezen? Of wilt u vlonderdelen kopen met een afwijkende lengtemaat. Dan kunt u het beste telefonisch contact (0512 300 600) met ons opnemen. Ook bent u van harte welkom in ons filiaal. Door onze ligging aan de A7 bij Drachten (Marconilaan 5) zijn we gemakkelijk te vinden.

Gladde Douglas Vlonderplanken:

Het is ook mogelijk om de vlonderplanken in plaats van met de geribbelde kant met de gladde kant boven te leggen. Hierdoor krijgt u een mooi strakke vlonder. Vaak hebben mensen als bezwaar dat deze gladder zouden worden als ze nat worden maar dit valt erg mee. Elk hout wat nat wordt wordt gladder dus ook hout met ribbels.

De levering

Eppinga beschikt over een eigen vrachtwagen om de bestelde materialen bij uw thuis af te leveren. Ook kunt u de producten bij ons ophalen. U kunt bij ons gratis een aanhangwagen lenen om de door u gekochte producten gemakkelijk te vervoeren. Mocht u de bestelling zelf ophalen, komt u in aanmerking voor de afhaalkorting. Deze is afhankelijk van de grootte van uw order en kan oplopen tot maximaal € 50 ,-

Bekijk ook deze pagina’s:

Douglas Hout

Vlonderplanken