Douglas schutting

Douglas hout is het ideale houtsoort voor uw schutting! Met een Douglas schutting heeft u niet alleen een duurzame schutting, Douglas hout de echte tuintrend van de laatste tijd.

Wat is Douglas hout?

Douglas hout is een echte tuinhit! Douglas hout komt van naaldbomen met een hoogte van 40 tot 60 meter.

Het hout van Lariks Douglas bevat vaak mooie zalmroze tekeningen. Eppinga beschikt over het grootste voorraad Lariks Douglas hout van noord Nederland. Wij importeren deze zelf vanuit Frankrijk en kunnen daarom leveren tegen zeer scherpe tarieven. Lariks Douglas hout heeft een duurzaamheidsklasse van 3-4. Dit betekent dat het onbehandeld gemiddeld 15 jaar lang in de buiten meegaat. Mocht u het hout behandelen neemt de duurzaamheid van het hout sterk toe.

Het bewerken van Douglas hout levert weinig moeilijkheden op. Spijkeren en schroeven lukt ook goed, maar dit moet wel voorzichtig gedaan door de kans op splijten. Het lijmen van Lariks Douglas hout is ook goed mogelijk. Dit maakt Douglas hout een populaire houtsoort omdat het licht van gewicht is, makkelijk te bewerken, het heeft een mooie kleur en is duurzaam.

> Klik hier voor meer informatie over Douglas hout <

Schuttingen

Een schutting maakt uw tuin af. Met Douglas schutting krijgt uw tuin een mooie natuurlijke uitstraling. Met een Douglas schutting wordt uw tuin goed afgeschermd en kan u genieten van uw privacy. Daarnaast vermindert het sterk de hoeveelheid wint in uw tuin.

Klik hier om direcht naar onze schuttingen te gaan.

Voorbeelden en eigenschappen

Douglas schutting

Douglas schutting met bouwstaalnet

Douglas schutting

Douglas schutting met bouwstaalnet

Door op de producten te klikken komt u gelijk op het product zelf. Al deze producten zijn te koop bij Eppinga hout & bouwmaterialen. Bouwstaalnet en traliebeslag hebben we niet in onze webshop staan maar deze zijn natuurlijk wel gewoon te koop bij ons.

Verwachte kosten

– 11 planken x 4 = 44 x €7,08= €311,52

– 12 azobé palen: 12 x €11,68= €140,16

– 2 bouwstaalnet: 2 x €28,07= €56,14

– Vlonderschroeven: €38,01

– Traliebeslag: 6 x €1,86= €11,16

Totaal: €556,99

Voordelen van Eppinga hout & bouwmaterialen

– Snelle levering: Eppinga hout & bouwmaterialen beschikt over een grote voorraad Douglas hout en schuttingen. In ons filiaal aan de A7 in Drachten (Marconilaan 5) hebben wij alles liggen voor u klaarliggen. Laat u liever bezorgen? Onze gemiddelde levertijd bedraagt 3 werkdagen.

– Maatwerk: Wij beschikken over een eigen zagerij en kunnen daardoor ons hout op de door u gewenste lengte zagen. Neem hiervoor contact met ons op. Telefoon: 0512 300 600 of e-mail: info@eppinga.nl

– Deskundigheid: Onze medewerkers beschikken over veel kennis van hout en bouwmateriaal. Zij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. Ook op het gebied van onderhoud geven zij u handige tips zodat het hout lang meegaat.

Klik hier voor een overzicht van het assortiment en prijzen Lariks Douglas hout van Eppinga

 De levering

De door u bestelde producten kunnen ook bij u thuis afgeleverd worden. Wij beschikken over onze eigen vrachtwagen en kunnen dus makkelijk dingen afleveren. Ook kunt u de producten bij ons ophalen. U kunt bij ons gratis een aanhangwagen lenen om de door u gekochte producten gemakkelijk te vervoeren. Mocht u de bestelling zelf ophalen, komt u in aanmerking voor de afhaalkorting. Deze is afhankelijk van de grootte van uw order en kan oplopen tot maximaal € 50 ,-