Zwart Tuinhout

Erg populair; zwart tuinhout! Het zwarte tuinhout, in combinatie met een natuurlijke houtkleur, zorgt voor een strak en robuuste uitstraling. Door de zwarte kleur van het hout ziet uw tuin er gelijk een stuk strakker uit. Ook geeft het een mooie en rustige uitstraling. Een zwarte schutting is de eyecatcher van uw tuin en omdat het zwart is zult u beschadigingen of oneffenheden in het hout niet snel zien! Wij zien steeds vaker dat mensen kiezen voor zwart gecoat, geverfd of geïmpregneerd tuinhout. Bij Eppinga kunt u uw zwart tuinhout in verschillende houtsoorten krijgen. Het meest verkochte zwarte tuinhout is Vuren Hout, Douglas houtGrenen hout en Western Red Cedar. Dit hout wordt bij Eppinga naar wens van de klant bewerkt en behandeld. Eppinga beschikt over personeel die precies weten hoe het hout behandeld en bewerkt moeten worden.

Onze mogelijkheden

Bij Eppinga hout en bouwmaterialen kunt u terecht voor zwart tuinhout. U kunt hierbij denken aan schuttingplanken, rabatdelen, potdeksel planken, steigerhout, kant en klare schuttingen, maar ook palen en balken. Aan de Marconilaan 5 in Drachten vindt u het allemaal en kunnen het hout voor naar wens coaten of verven. Ook voor kleine hoeveelheden kunt u bij Eppinga terecht, particulier of zakelijk wij voorzien u van zwart tuinhout. Zwart tuinhout is in Friesland, maar ook buiten Friesland, erg in trek en is al veel te zien in woonwijken. Door bijvoorbeeld te kiezen voor zwarte schuttingen creëert de bewoner een strakke afscheiding tussen de buren en hun zelf.

U kunt ook uw zwart tuinhout online bestellen en laten bezorgen. Via de webshop kunt u uw producten selecteren en bestellen, indien u wenst het hout te coaten of te verven dan kunt u dit vermelden bij opmerkingen. Als u twijfelt of vragen heeft dan kunt u ons altijd bereiken via de chat of via 0512-300600. Onze medewerkers staan voor u klaar om u te voorzien van passend advies. Het deskundige personeel kan u ook tips geven over het monteren van uw zwart tuinhout. Eppinga verkoopt naast zwart tuinhout ook gereedschappen om het tuinhout makkelijk en snel te monteren. Goed gereedschap is het halve werk! Eppinga is voorzien van een eigen vrachtwagen die uw hout in de 3 noordelijke provincies voor u bezorgt. Indien de goederen buiten de 3 noordelijke provincies bezorgt moeten worden, wordt dit gedaan door een extern transportbedrijf.

Tip: Zwart tuinhout in combinatie met Douglas hout. Dit zorgt voor een erg mooi contrast en laat zowel het Douglas als het mooie zwarte rabat tot zijn recht komen.