Zwart TuinhoutWestern Red Cedar Zweeds Rabat zwart 20x170mm

De trend van 2016 is zwart tuinhout. Het zwarte tuinhout, in combinatie met een natuurlijke houtkleur, zorgt voor een strak en robuuste uitstraling. Door de zwarte kleur van het hout ziet uw tuin er gelijk een stuk strakker uit. Ook geeft het een mooie en rustige uitstraling. Een zwarte schutting is de eyecatcher van uw tuin en omdat het zwart is zult u beschadigingen of oneffenheden in het hout niet snel zien! Wij zien steeds vaker dat mensen kiezen voor zwart gecoat, geverfd of geïmpregneerd tuinhout. Bij Eppinga kunt u uw zwart tuinhout in verschillende houtsoorten krijgen. Het meest verkochte zwarte tuinhout is Douglas houtGrenen hout en Western Red Cedar. Dit hout wordt bij Eppinga naar wens van de klant bewerkt en behandeld. Eppinga beschikt over personeel die precies weten hoe het hout behandeld en bewerkt moeten worden. De klanten kunnen te allen tijde aan het personeel vragen wat het beste voor het tuinhout is. Soms is het beter om het hout te coaten en soms is het beter om het hout te impregneren of verven. 

Zwart tuinhout Friesland

Bij Eppinga hout en bouwmaterialen kunt u terecht voor zwart tuinhout. U kunt hierbij denken aan schuttingplanken, rabatdelen, potdeksel planken, steigerhout, kant en klare schuttingen, maar ook palen en balken. Aan de Marconilaan 5 te Drachten vindt u het allemaal en kunnen het hout voor naar wens coaten of verven. Ook voor kleine hoeveelheden kunt u bij Eppinga terecht, particulier of zakelijk wij voorzien u van zwart tuinhout. Zwart tuinhout is in Friesland, maar ook buiten Friesland, erg in trek en is al veel te zien in woonwijken. Door bijvoorbeeld te kiezen voor zwarte schuttingen creëert de bewoner een strakke afscheiding tussen de buren en hun zelf.

Zwart tuinhout kopen

Indien u kiest om zwart tuinhout te kopen, dan kunt u bij Eppinga hout en bouwmaterialen terecht. U vindt ons aan de Marconilaan 5 te Drachten en is nog geen 5 minuten rijden vanaf de snelweg. U kunt ook uw zwart tuinhout online bestellen en laten bezorgen. Via de webshop kunt u uw producten selecteren en bestellen, indien u wenst het hout te coaten of te verven dan kunt u dit vermelden bij opmerkingen. Als u twijfelt of vragen heeft dan kunt u ons altijd bereiken via de chat of via 0512-300600. Onze medewerkers staan voor u klaar om u te voorzien van passend advies. Het deskundig personeel kunnen u ook tips geven over het monteren van uw zwart tuinhout. Eppinga verkoopt naast zwart tuinhout ook gereedschappen om het tuinhout makkelijk en snel te monteren. Goed gereedschap is het halve werk! Eppinga is voorzien van een eigen vrachtwagen die uw hout in de 3 noordelijke provincies voor u bezorgt. Indien de goederen buiten de 3 noordelijke provincies bezorgt moeten worden, wordt dit gedaan door Bulstra een extern transportbedrijf.

Tip: Zwart tuinhout in combinatie met Douglas hout. Dit zorgt voor een erg mooi contrast en laat zowel het Douglas als het mooie zwarte rabat tot zijn recht komen.

Zwart tuinhout

Zwart tuinhout prijs

Tuinhout is verkrijgbaar in verschillende prijsklassen, dit komt omdat tuinhout verschilt in maten en soorten. Het ene type hout is duurder dan het ander, maar het een heeft ook weer een langere levensduur dan de ander. Indien u kiest voor zwart tuinhout, dan kunt u dat bij ons aanvragen. Vervolgens geven wij u een prijs op maat, de prijs hangt af van de hoeveelheid en van de manier van behandelen.

Indien u een prijs op maat wenst, dan kunt u altijd langskomen aan de Marconilaan 5 te Drachten. De verkoopmedewerkers staan voor u klaar om u te voorzien van passend advies. Ook kunt u online en offerte aanvraag doen. Klik hier om direct een offerte aan te vragen. U kunt door de week tussen 7 en half 6 ook telefonisch contact opnemen via 0512-300600 of probeer de chat die u hier rechtsonder in beeld ziet.

Wat is Zwart tuinhout

Wat is zwart tuinhout nou eigenlijks? Zwart tuinhout wordt gemaakt van Douglas, Grenen of Western Red Cedar tuinhout. Dit hout wordt vervolgens behandeld door middel van een coating. De kleuren kunnen naar wens ingevuld worden, maar de trend van 2016 is toch zwart.

Eppinga hout & bouwmaterialen heeft sinds een paar maanden een compleet nieuw coating machine. Deze staat in de loods en coat het hout naar de gewenste kleur. Doordat Eppinga zelf hout coat kan er snel een totaalproduct geleverd worden. Het hout wordt eerst voor u op maat gezaagd en geschaafd om vervolgens behandeld te worden. Dit apparaat kent een zeer hoge kwaliteit van coaten. Op deze pagina kunt u uitgebreid lezen over de coating machine en de mogelijkheden

Bekijk hier de video van onze coating machine.

Bekijk hier onze zwarte tuinhout producten

Eppinga hout en bouwmaterialen beschikt naast zwart tuinhout ook over andere soorten hout. Indien u meer informatie wenst over onze andere houtsoorten dan kunt u hieronder klikken.

GA NAAR OVERZICHT HOUTSOORTEN

Vragen? Informeer naar de mogelijkheden!