Zetterij

Bent u een loods, garage of een stal aan het bouwen? Gebruikt u daarbij damwandplaten en dakpanplaten en heeft u voor de afwerking van wanden en daken op maat gemaakte hoek- of nokstukken nodig? Bent u op zoek naar lekdorpels op maat voor uw kozijnen? Of heeft u op maat gemaakte windveren nodig om te voorkomen dat er wind en regen onder uw dakbedekking komt. Eppinga hout & bouwmaterialen, gevestigd te Drachten, beschikt over een eigen zetterij waar wij al deze producten voor u op maat knippen en zetten.

Materiaal en beschikbare kleuren

Bij Eppinga kan u vele kanten op. Voor ons zetwerk gebruiken wij stalen platen. Deze heeft Eppinga met de volgende kleuren op voorraad: Zwart (RAL: 9005), Wit (RAL: 9016), Crèmewit (RAL 9001), Antraciet (RAL 7016), Donkergroen (RAL: 6009), Juniper Groen (deze kleur komt dichtbij RAL: 6007) en Terracotta (de kleur komt dichtbij RAL: 8004). De platen die wij gebruiken voor zetwerk hebben óf een polyester coating (Crèmewit en Antraciet) of een plastisol coating (alle kleuren behalve Crèmewit). De polyester coating heeft een laagdikte van ca. 25µm en heeft een glad oppervlak. De plastisol coating heeft een leermotief op de buitenzijde en is elastisch en krasbestendig. De plastisol coating in combinatie met de donkere kleuren is minder geschikt om gebruikt te worden bij toepassingen waar het aan hoge temperaturen wordt blootgesteld.

LET OP! Zetwerk is alleen leverbaar in lengtes van 3000mm.

Lekdorpel
Hoekstuk
Windveer
Nokstuk

Populaire modellen

De aanvragen voor zetwerk bij Eppinga zijn veelal van dezelfde aard. Daarom hebben wij een aantal populaire modellen voor u op een rijtje gezet. Staat het door u gewenste model er niet tussen? Wij leveren vele modellen meer dan dat hier opgesomd zijn.

Lekdorpels worden gebruikt om kozijnen af te werken. De dorpels bieden bescherming tegen opspattend water. Windveren worden gebruikt om daken af te werken. De windveren voorkomen dat er wind of regen onder de dakbedekking komt. Nokstukken worden gebruikt om de plaats/hoek waar de twee delen van het dak samenkomen af te werken. De nokstukken maken het dak waterdicht. Hoekstukken worden vooral gebruikt om hoeken mee af te werken.

Offerte aanvragen

Hoe bestelt u op maat gemaakt zetwerk?

Bij Eppinga hout & bouwmaterialen kunt u eenvoudig zetwerk op maat bestellen. Allereerst kunt u ons offerteformulier invullen. Nadat u uw aanvraag heeft gedaan, nemen wij contact met u op. Ook kunt u ons telefonisch benaderen via 0512 300 600 en aan onze medewerkers uw gewenst zetwerk doorgeven. Wij zullen u om de gewenste kleuren, maten en hoeken vragen, zodat wij daarna meteen aan de slag kunnen. Tevens kunt u ons filiaal bezoeken aan Marconilaan 5 in Drachten. Dankzij onze ligging aan de A7 zijn wij eenvoudig te bereiken. Uiteraard kunt u ook per email uw gewenste modellen doorgeven. Onze medewerkers zullen dan vervolgens contact met u opnemen.