Wandisolatie

Wandisolatie

Voor wandisolatie wordt vaak steenwol gebruikt

 

Warmteverlies door slecht geïsoleerde binnenwanden zal bij de meeste huizen lager liggen dan warmteverlies door slechte vloerisolatie, spouwmuurisolatie of dakisolatie. Een goede wandisolatie zult u minder snel op uw energierekening terug zien dan bij isolatie van vloer, spouw of dak. Bij de keuze voor het aanbrengen van een goede wandisolatie spelen daarom niet-financiële afwegingen een relatief grote rol. Een goede geluidsisolatie of het verbeteren van de brandveiligheid zijn daarvan twee veel voorkomende voorbeelden.

Welk materiaal gebruiken?

Vanwege de goede akoestische isolatiewaarden en de brandweerbaarheid van minerale wol wordt bij wandisolatie veelal gebruik gemaakt van isolatieplaten van steenwol. Wanneer u de thermische isolatie van de wanden belangrijker vindt, dan kunt u ook kiezen voor PIR isolatie. Ook is het mogelijk de wanden te isoleren met isolatiefolies.

Aanbevolen producten

 

Isoleren van houten wanden met Steenwol

Wilt u zelf uw binnenwanden isoleren met steenwol? Dat kan eenvoudig met behulp van de volgende instructievideo voor het isoleren van houten wanden met steenwol isolatieplaten van Rockwool.

Waarom wandisolatie bij Eppinga?

  • Wij hebben een grote voorraad isolatiemateriaal = snelle levertijd.
  • Tevens beschikken wij over een ruim assortiment: veel mogelijkheden.
  • Ons isolatiemateriaal is eenvoudig te bestellen: via webshop, telefoon (0512 300 600) of e-mail.
  • Bij u thuis bezorgd: wij bezorgen door heel Nederland.
  • Ook afhalen is mogelijk: wij bieden u zelfs een afhaalkorting.
  • Leen gratis een aanhangwagen!
  • Onze medewerkers voorzien u van deskundig advies. Bel voor vragen naar 0512 300 600.
  • Meer dan alleen isolatie: vindt bij ons uw benodigd gereedschap en bevestigingsmateriaal.

 

Grote Klussen Voordeel

Heeft u niet alleen isolatiemateriaal nodig, maar ook gipsplaten, kozijnhout en/of Vurenhout? Voor grotere klussen, maar ook voor zakelijke relaties kunnen wij vaak een scherpere prijs aanbieden. Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Geef daarbij zo nauwkeurig mogelijk aan welke producten u voor welke klus nodig hebt. U ontvangt dan spoedig een reactie van één van onze deskundige medewerkers.

Vraag direct een offerte aan