Veldschuur

Eppinga hout & bouwmaterialen levert de materialen voor de bouw van uw veldschuur. Een veldschuur is ideaal voor zowel particulieren als bedrijven die extra ruimte onder dak nodig hebben.

In samenwerking met diverse partners wordt er voor u een compleet nieuwe veldschuur ontworpen en gebouwd met de beste materialen. U kunt er ook voor kiezen zelf op te bouwen, dan worden alleen de materialen en staalconstructie geleverd.

Een veldschuur is ideaal voor het opslaan van uw spullen, gereedschap, machines en voertuigen. Daarnaast kan een veldschuur lang mee en is er geen renovatie nodig door de hoge kwaliteit aan materialen.

Let op: wij plaatsen niet en u dient zelf de gewenste aantallen + afmetingen per product door te geven!


Veldschuur

Gebruikte materialen voor een Veldschuur:

Damwandprofiel ASJ 1000 Plastisoll 1140mm

Vurenhouten Balken

Golfplaat Landini 1100mm Zwart

– Polyester dakgoot rondom Maatwerk

– Nokstuk en hoeken van antraciet staal  Maatwerk

Nadat de fundering gemaakt is wordt de staalconstructie hierop gebouwd. Tussen het staal zal met vurenhout i.p.v. staal gewerkt worden, wat op de totale kosten drukt (zoals te zien op de foto). De zijwanden worden gemaakt van damwand profielplaten. Deze profielplaten zijn uitstekend voor bij het gebruik bij een stal. Het Damwandprofiel ASJ is voorzien van een Plastisoll coating welke elastisch en krasbestendig is. De levensduur van het Damwandprofiel wordt door de coating verhoogd en het maakt het profiel onderhoudsarm. De golfplaten op het dak zijn van het merk Landini. Deze golfplaten zijn van een hoge kwaliteit. Door de dubbele persing zijn de Landini golfplaten ijzersterk. Tevens zijn de platen onbrandbaar, weersbestendig en asbest vrij. Daarnaast zijn deze golfplaten erg duurzaam. De goot rondom de veldschuur is van polyester, en kan op alle verschillende maten en kleuren geleverd worden. De hoek- en nokstukken zijn van antraciet staal, wat een sterk materiaal is. Hierdoor zullen deze niet snel slijten en zijn ze onderhoudsarm.

Eigen Zetterij

Eppinga hout & bouwmaterialen beschikt over een eigen zetterij waar wij de hoek- en nokstukken voor u op maat kunnen knippen en zetten. Daarnaast beschikken wij ook over kant-en-klare nokstukken. Klik hier voor meer informatie over onze eigen zetterij.

Offerte voor een Veldschuur op maat?

Mail uw aanvraag naar info@eppinga.nl. Geef duidelijk de materialen aantallen en afmetingen aan.

Reageren is uitgeschakeld