Uw tuinhout behandelen

Woca exterior oil

Uw tuinhout behandelen

Uw tuinhout behandelen is altijd erg verstandig om te doen, want zo blijft dit hout langer goed en heeft u er langer plezier van. Dit product is goed voor onderhoud van hout buitenhuis. Het is geschikt voor zowel nieuw hout of al eerder geolied hout.

Waarom hout behandelen met olie?Woca exterior oil

De speciale samenstelling van de oliecomponenten zorgt er voor dat het product oplosbaar is in water en daarmee milieuvriendelijk is. De olie zorgt voor een sterk water- en vuilwerend oppervlak en beschermt tegen schimmels en algen.

Eigenschappen:

  • Op waterbasis
  • Geeft een slijtvast oppervlak
  • Met UV-bescherming
  • Voorkomt aanslag en schimmelvorming
  • Geschikt voor terrassen, tuinmeubelen, gevelbekledingen en schuttingen

Bekijk ook de pagina: Hout Behandelen

Toepassing

Voor de basisbehandeling en het onderhoud van nieuw en al eerder geolied hout buiten, zoals terrassen, tuinmeubelen, gevelbekledingen, etc.. Het hout blijft langer goed en mooi en wordt niet aangetast door weersinvloeden, zon en schimmel als uw tuinhout behandelt wordt met dit product.

Woca exterior oil

Gebruik

De olie aanbrengen met een kwast in een dunne en egale laag op schoon hout. Herhaal de behandeling als het hout niet verzadigd lijkt na de eerste behandeling. Laat de olie gedurende max. 5 minuten indringen in het hout. Nadien de overtollige olie droogwrijven met katoenen doeken.

  • Verpakkingen: 0,75 liter en 2,5 literWoca exterior oil kleuren
  • Verbruik: 12-15 m2/liter
  • Verkrijgbaar in 10 kleuren

 

 

 

  1. Reinig nieuwe en oude houten oppervlakken voor het oliën met WOCA Exterior Cleaner. Laat het hout minimaal 24 uur drogen. Roer de olie zorgvuldig om voor gebruik breng een egale dunne laag olie aan met een kwast. Behandel eerst de kopse kanten. De olie heeft een crème-achtige kleur als deze vloeibaar is. Na een paar minuten heeft het hout een geoliede uitstraling doordat het water verdampt is.
  2. Verwijder na maximaal 5 minuten overtollige olie met schone doeken. Let vooral op verbindingen en groeven. Herhaal de behandeling als het oppervlak er nog niet verzadigd uitziet.

Woca exterior oil stappen

 

Ons assortiment Woca Exterior Oil

Bekijk ons assortiment Woca Exterior Oil en set pads: