Steigerplanken

 

Gaat u Steigerplanken bestellen? Wilt u een tuinhuisje of schuur bekleden en daarvoor steigerhout gebruiken? Of wilt u van steigerplanken een meubel maken? Bij Eppinga hout & bouwmaterialen te Drachten bent u dan aan het juiste adres. Eppinga beschikt over de grootste voorraad steigerplanken in Noord-Nederland en levert deze in Friesland, Groningen, Overijssel, Flevoland en Drenthe.

 

Lariks Douglas steigerplank

Direct uw steigerplanken kopen?

 

 

 

 

 

 

Waarvoor kunt u Steigerplanken gebruiken?

Voor gebruik als wandbekleding, ter decoratie of voor meubelbouw is Steigerhout geschikt. In de meubelbouw wordt het veelvuldig gebruikt voor het maken van tafels, kasten en buitenbanken. Dit komt doordat het hout sterk en licht van gewicht is. De bewerking kan als dit nodig is eenvoudig handmatig of machinaal gedaan worden aangezien het hout zacht is. Als het als decoratie of in de meubelmakerij gebruikt wordt kan een beits, lak of verf als afwerking gebruikt worden. Op deze manier kan de levensduur van het hout verlengd worden. Voor constructiewerk of gevelbekleding kunt u beter kiezen voor Vuren of Lariks Douglas Zweeds Rabat.

 

Waarom Eppinga hout- & bouwmaterialen?

Eppinga beschikt over een grote voorraad Steigerplanken. Wij hebben steigerplanken van vurenhout en lariks douglas hout. Ook beschikken wij over vergrijsde steigerplanken die een “old look” geven aan de planken. Het voor u op maat zagen van steigerplanken wordt gedaan in onze eigen zagerij. Eppinga importeert de steigerplanken zelf en kan daardoor tegen zeer scherpe tarieven worden geleverd. Bij Eppinga kunt u het door u gewenste product uit een ruim en divers aanbod kiezen tegen een scherpe prijs.

 

Bestellen en bezorgen/ophalen

Er zijn meerdere manieren waarop u bij Eppinga uw gewenste aankopen kunt bestellen.
Webshop: Via onze webshop kunt u direct en eenvoudig uw bestelling doorgeven.
Telefoon: Wij staan u graag telefonisch te woord via 0512 300 600. Via de telefoon kunt u naar de mogelijkheden informeren maar ook uw afwijkende maten bestellen.
Winkel: Wilt u liever eerst een kijkje nemen? Dan bent u van harte welkom om onze winkel te bezoeken. Onze medewerkers helpen u graag met uw vraag en bestelling.

Uw bestelling wordt door Eppinga snel aan huis geleverd. U haalt uw bestelling liever zelf op? Dat kan natuurlijk ook. U komt dan in aanmerking voor een afhaalkorting die kan oplopen tot €50,-. Daarnaast kunt u bij ons gratis een aanhanger lenen.