Sandwichpanelen dak en wand

Bent u op zoek naar Sandwichpanelen? Wij bieden voor zowel dak als wand een ruim assortiment aan verschillende platen in uiteenlopende kleuren en profielen. Op deze pagina geven wij u een overzicht van de diverse types en de kenmerken.

Wat zijn Sandwichpanelen?wat zijn sandwichpanelen

De naam komt van de drie verschillende lagen die er gebruikt worden in de panelen. In het midden bevindt zich vaan PIR/PUR schuim of Steenwol en aan de beide zijden wordt het met staal afgedekt. Dit heeft als groot voordeel dat je heel compleet kan bouwen hiermee. Je hoeft de wanden of daken niet meer te isoleren. Hierdoor werkt het heel snel en daardoor ook voordelig.

Voordelen:

– Snelle montage

– Warmte en geluids isolerend

– Licht van gewicht

– Verschillende kleuren

Sandwichpaneelplaten wand

Verschillende types Sandwichplaten wand

– Duurzaam, garantie tot wel 30 jaar!

– Leverbaar vanaf 4 cm tot 12 cm dikte afhankelijk van de gewenste isolatie waarde

Verschillende soorten panelen:

Dakplaten

Voor het dak zijn er verschillende types beschikbaar. De meest voorkomende zijn in golfplaten model of het platte model met rechte golven.

Wandplaten

Sandwichwandplaten hebben we in diverse kleuren en afmetingen. Vraag een offerte aan via onderstaand formulier en wij nemen contact met u op.

Zeer veel mogelijkheden:

De platen kunnen zowel met zichtbare als met onzichtbare bevestiging geleverd worden. Hierdoor heeft u de mogelijkheid om zeer strak afgewerkt wanden te maken. Het profiel zorgt voor een luchtdichte montage zoals op onderstaande afbeelding te zien is.

luchtdichtheid

Luchtdichte montage

Kleuren

Hieronder ziet u de meestvoorkomende kleuren voor Sandwichpanelen: Antraciet, Donkerrood, Groen en Grijs. Op aanvraag zijn er zeer veel kleuren mogelijk!

kleuren sandwichpanelen

Sandwichpanelen op maat?

Vraag hieronder uw offerte aan en wij sturen u een voorstel op basis van uw wensen.