Onderliggers

 

Heeft u onderliggers nodig voor uw terras of vlonder? Onderliggers, ook wel regels genoemd, zijn een belangrijk onderdeel van het fundament van uw terras. Op de liggers worden de vlonderplanken bevestigd. Zorg daarom voor liggers van een goede kwaliteit. Bij Eppinga hout & bouwmaterialen heeft u keuze uit liggers van geïmpregneerd Grenen, Azobé hardhout en composiet. De Azobé en composiet onderliggers hebben nagenoeg dezelfde levensduur en zullen het langste meegaan. Eppinga heeft onderliggers in vele lengtematen beschikbaar. Zit uw gewenste maat er niet tussen? Neem dan contact met ons op. Doordat wij beschikken over een eigen zagerij, kunnen wij heel eenvoudig uw ligger in de door u gewenste lengtemaat leveren.

 

Houten onderliggers

De onderliggers van Azobé zijn erg duurzaam (duurzaamheidsklasse 1) en daarom een goede keuze wanneer u voor een lange tijd verzekerd wilt zijn van een goed fundament van uw terras. Doorgaans is de 45x70mm voldoende stevig, maar wanneer uw terras relatief veel gewicht moet kunnen dragen, dan kunt u de 50x100mm overwegen. Geïmpregneerd Grenen is minder duurzaam dan Azobé (klasse 3), maar is een goedkoper alternatief.

 

Composiet onderliggers

Met de composiet onderliggers maakt u uw composiet terras af. De levensduur van deze onderliggers is gelijk aan die van Azobé. Eppinga beschikt over holle en massieve composiet onderliggers. De holle onderliggers zijn voordeliger dan de massieve variant, maar tegelijkertijd ook iets gevoeliger voor schade.

 

Bestel- en leverproces

Plaats de gewenste onderliggers in het winkelmandje en reken eenvoudig af via iDeal, PayPal of creditcard. Komt u er niet uit of wilt u eerst graag nog advies? Neem dan telefonisch contact (0512 300 600) met ons op. Ook kunt u uw vragen en wensen via info@eppinga.nl stellen of kenbaar maken. Onze medewerkers nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Nadat uw bestelling is binnen gekomen, bezorgt Eppinga uw order bij u thuis. Uiteraard kunt u uw bestelde artikelen ook zelf ophalen. U komt dan ook in aanmerking voor onze afhaalkorting.