Lente 2016: aan de slag in de tuin!

Het is weer lente en dit betekent dat alles in de tuin weer begint te groeien! Een goed moment om uw tuin eens flink op te knappen. Eppinga hout & bouwmaterialen heeft de dingen die uw tuin afmaken zodat u zich hier thuis voelt.

Bij Eppinga hout & bouwmaterialen haalt u voor uw tuin het juiste hout en materiaal. U kunt hierbij denken aan materiaal voor kapschuur/tuinhuis, schutting, overkapping, terras, vlonders, dakterras, klimrekken en walbeschoeiing.

Vlonderplanken

Wilt u tijdens het voorjaar heerlijk buiten zitten? Dan is een vlonder ideaal voor u. Met een vlonder maakt u gemakkelijk een terras waar u overdag en ’s avonds heerlijk buiten kan zitten. Een vlonder is niet lastig om aan te leggen en geeft uw tuin net wat het afmaakt. hier onze pagina hoe leg je een vlonder. Klik hier om naar onze pagina te gaan: hoe leg je een vlonder.

Bekijk hier alle Houten Vlonderplanken Eppinga

Hier een greep uit ons assortiment

Schuttingen

Schuttingen geven uw tuin een mooie natuurlijke uitstraling. Met een schutting wordt uw tuin goed afgeschermd en kan u genieten van uw privacy. Daarnaast vermindert het sterk de hoeveelheid wint in uw tuin. Mocht u zelf een schutting willen maken dan kunt u bij Eppinga terecht. Eppinga verkoopt alle benodigdheden om een schutting te maken. Denk hierbij aan verschillende schuttingplank soorten en verschillende schuttingpalen om uw schuttingplank aan te bevestigen. Ook kan Eppinga u voorzien van gereedschappen die nodig zijn om een schutting te plaatsen. Indien u geen zin heeft om zelf een schutting te maken, dan is het mogelijk om bij Eppinga hout en bouwmaterialen zelf een kant en klare schutting kopen. U hoeft deze dan alleen nog maar te plaatsen. Klik hier om naar de pagina te gaan over mooie en duurzame schuttingen.

Hier een greep uit ons assortiment

Overkapping

Met een houtenoverkapping hoeven uw spullen niet meer buiten in de regen te staan. Een goede overkapping is erg duurzaam en zal u jaren lang van plezier voorzien. Het is goed mogelijk om met een houtoverkapping spullen droog op te slaan, zoals uw hout of fietsen. U kunt zelf beslissen hoe groot deze overkapping wordt en waarvoor u deze wilt gebruiken. Bekijk hieronder de materialen die u kunt gebruiken voor een goede overkapping.

Bruikbare producten

Klimrekken

Met een klimrek kunnen uw kinderen heerlijk tijdens de lente buitenspelen. Van ons hout kunt u het klimrek zo maken zoals u zelf wilt.

Bruikbare materialen klimrek:

Kapschuur/ Tuinhuis

Een kapschuur of tuinhuis is een ideaal product op het gebied van het buitenleven. Met een kapschuur kunt u namelijk alle kanten op en biedt vele mogelijkheden. Een kapschuur in uw tuin is niet alleen handig, maar het is ook modern. Onder de overkapping kan je het hele jaar door buiten genieten. U kunt een loungehoek maken waar u lekker buiten kan zitten. U kunt u tuinmeubilair het gehele jaar onder de overkapping staan laten en zo is het beschermd tegen alle weersomstandigheden.

U kunt zelf beslissen hoe uw kapschuur eruit komt te zien. Er is bij de meeste kapschuren ook een opbergruimte voor spullen achter een deur. Dit is ideaal als u spullen hebt die u op wilt slaan. zo staan ze niet in het zicht, kunt u er makkelijk bij en staan ze altijd droog.

Met een kapschuur zijn de mogelijkheden eindeloos. Van een zithoek tot opslagruimte tot overkapping voor fietsen. Een kapschuur is de eyecatcher van uw tuin. Een kapschuur gaat levenslang mee en kan u voor lange tijd van plezier voorzien! U kunt bij ons een offerte aanvragen voor uw kapschuur.

Voordelen Eppinga hout & bouwmaterialen

  • Grote voorraad: Eppinga heeft de grootste voorraad hout van Noord Nederland. Hierdoor kunnen wij zeer snel leveren en kunt u het door u bestelde hout meestal dezelfde dag nog ophalen.
  • Kwaliteit: Omdat wij het hout zelf importeren uit het buitenland kent ons hout een zeer hoge kwaliteit.
  • Bij u thuis afgeleverd: Wij beschikken over een eigen vrachtwagen die al uw bestelde producten bij u thuis kan afleveren.
  • Maatwerk: In onze eigen houtzagerij kunnen we hout op de door u gewenste maat zagen. Neem hiervoor gerust contact met ons op!
  • Deskundig personeel: Ons personeel is zeer deskundig over hout & bouwmaterialen en staat voor u klaar. Zij kunnen u ten alle tijden van goed passend advies voorzien.

Offerte voor een kapschuur/ tuinhuis op maat?

Vul onderstaand formulier in en wij maken voor u vrijblijvend een offerte op maat. Geef duidelijk de gewenste afmetingen aan bij opmerkingen.

 

Reageren is uitgeschakeld