Lariks Douglas Rabatdelen

Wij bieden diverse soorten Rabatdelen van Lariks Douglas Hout. Op deze pagina bieden wij een duidelijk overzicht van de verschillende types en de toepassingen waarvoor deze geschikt zijn. Rabatdelen worden met name gebruikt voor aan de gevel of voor bebouwingen in de tuin zoals schuttingen.

Over Lariks Douglas Hout:

Lariks Douglas Rabatdelen

Lariks Douglas Rabatdelen

Lariks Douglas wordt ook wel simpelweg Douglas hout genoemd. Waar Lariks (ook wel Larix) een zeer lichte houtsoort is, is Lariks Douglas oranje/ roze van kleur. Deze houtsoort is relatief nieuw en is de laatste jaren zeer populair geworden voor toepassingen in de tuin. Hier zijn 3 redenen voor:

1. De duurzaamhied van het hout: Het hout is duurzamer dan vuren of grenen hout. (Klasse 3). Dit geeft aan dat het onbehandeld ook toegepast kan worden.

2. De kleur: een unieke geel/ oranje/roze tekening in het hout.

3. De prijs: Het hout is relatief goedkoop.

Assortiment Lariks Douglas Rabatdelen

Rabatdelen is een verzamelnaam van verschillende types houten gevelbekleding. Alle soorten kunnen wij zowel ruw (zichtzijde) als geschaafd leveren. Hieronder de meestvoorkomende types die wij op maat kunnen maken:

  • Rabatdelen
  • Halfhouts rabat
  • Channelsiding
  • Rabat zichtzijde fijnbezaagd (ruw)
  • Zweeds Rabat

Klik hier voor een overzicht van het assortiment en prijzen Lariks Douglas hout van Eppinga

Lariks Douglas hout Rabatdelen behandelen

Nano Coating Hout

Nano Coating Transparant

Als u het hout haar originele kleur wilt behouden of de duurzaamheid wilt verlengen dient u het te behandelen. Het hout leent zich er goed voor om te verven, beitsen of met olie te behandelen. Als u het hout wilt blijven zien kunt u het beste gebruik maken van een Coating. Wij verkopen hiervoor Nano Coating Transparant. Deze coating is er ook in kleuren beschikbaar voor een extreem weerbestendige toplaag die bescherming biedt tegen:

  • Regen
  • Vorst
  • Zonlicht

Het laat zich eenvoudig aanbrengen door een kwast of verfroller en hoeft maar in 1 laag aangebracht te worden.

Douglas Rabatdelen Kopen?

Bestel direct uw Rabat online! Onze gemiddelde levertijd is 2 a 3 dagen. Contact met Eppinga: Bel direct: 0512-300600 voor meer informatie of vraag een offerte aan.

Bekijk hier alle Houten Gevelbekleding Eppinga