Kunststof Gevelbekleding

Keralit Gevelbekleding

Keralit Gevelbekleding

Zoekt u Kunststof Gevelbekleding voor uw woning? Eppinga heeft een uitgebreid assortiment Keralit gevelbekleding. Voor een onderhoudsarme gevel wordt steeds vaker Keralit gebruikt. Het is een duurzame en weerbestendige gevelbekleding. Keralit is gemaakt van PVC. Dit zorgt er voor dat schilderen overbodig geworden is en er jaren van de Keralit Gevelbekleding genoten kan worden. De gevelbekleding is tevens kleurvast en beschikt over een nerf waardoor het op hout lijkt.
Voor een te renoveren woning maar ook voor een nieuwbouw woning is Keralit gevelbekleding geschikt.

Assortiment Keralit Gevelbekleding Eppinga

Een groot assortiment Keralit Gevelbekleding is bij Eppinga hout & bouwmaterialen te verkrijgen. Het Sponningdeel 143mm is in diverse kleuren verkrijgbaar, denk hierbij aan wit, crème, donkergroen, antraciet en staalblauw (alleen accessoires). Voor de complete gevelbekleding van delen en hoekprofiel tot de schroef en het verbindingsstuk kunt u bij Eppinga terecht. De delen zijn in de lengtemaat van 6000mm per paneel verkrijgbaar.

Keralit Sponningdeel 143mm, Verbindingsprofiel, Verbindingsstuk en Eindkap.

De Keralit hoek-, omrandings- en eind profielen zijn in een strekkende lengtemaat van 4000mm verkrijgbaar. Deze profielen zorgen ervoor dat de panelen goed verankerd worden en voor een nette afwerking van de gehele gevel.

Keralit profielen:

 

Voordelen van Eppinga

Ruime keuze, totaalpakket

Er is bij Eppinga een uitgebreide keuze in kleur van uw Keralit Gevelbekleding. Voor het totaalpakket voor de gevelbekleding kunt u bij ons terecht. Verbindings- en onderprofielen, de ondergrond (Vuren SLS balken) en schroeven voor de bevestiging kunt u bij ons krijgen om uw gevel van Keralit bekleding te voorzien. Wilt u weten hoe de kleuren er precies uitzien? Vraag dan een gratis kleurmonster aan!

Deskundig advies

Heeft u vragen en wilt u advies over de bevestiging van Keralit Gevelbekleding? Bezoek ons Youtube-kanaal voor instructie videos voor horizontale of verticale bevestiging van de panelen. Heeft u specifieke vragen, neem dan telefonisch of per mail contact met ons op. Tevens mag u altijd langskomen in ons filiaal aan de Marconilaan 5 te Drachten. Wij helpen u graag op weg om de klus goed af te ronden.

Bestellen en verder

In onze webshop kunt u de Keralit Sponningdeel 143mm panelen en bijbehorende accessoires bestellen. Tevens kunt u telefonisch via 0512 300 600 uw bestelling doorgeven. Eppinga zorgt ervoor, indien gewenst, dat uw bestelling zo snel mogelijk bij u thuis wordt geleverd. Zelf uw bestelling afhalen is ook mogelijk. Omdat gemak bij ons voorop staat kunt u bij ons gratis een aanhangwagen lenen. Deze dient wel vooraf gereserveerd te worden. Heeft u een grote bestelling dan kunt u in aanmerking komen voor een afhaalkorting die op kan lopen tot € 50,-.