Kunststof onderdorpels

Kunststof onderdorpel voor onder deuren of bij kozijnen. De onderdorpels zijn geschikt voor zowel nieuwbouw als renovatie. De dorpels worden gemaakt van een duurzame, zeer sterke en slijtvaste kunststof. De kleur is zwart. De kopmaat is 66x110mm en de lengte is per cm af te nemen. Voor afwijkende maten kunt u contact met ons opnemen. Klik dan hier. Deze onderdorpels zijn direct leverbaar en van uitermate hoge kwaliteit.

Andere benaming voor kunststof is ook wel plastic. Vooral in het Engels is dit de meest gebruikte term. De naam komt vaak terug in vele materialen, thermoplasten genaamd. Thermoplasten vallen weer onder de definitie van kunststoffen.

Bekijk het aanbod

Toepassingen

Kunststoffen kan voor veel dingen worden toegepast. Door de jaren heen wordt vaker gebruik gemaakt van plastic in plaats van bijvoorbeeld hout (tuinmeubelen), stenen (tegels), leer (kleding) , metaal (verpakkingdozen), glas (flessen). De onderdorpel die Eppinga aanbied is ook van kunststof. Deze onderdorpels kunnen worden toegepast bij deur-, vastglas-, draaikiep-kozijnen en hefschuifpuien voor houten, kunststof en aluminium kozijnen. Omdat het kunststof is kunnen de onderdorpels zowel met de hand als machinaal bewerkt worden.

Eppinga beschikt over een eigen zagerij en kan dus al uw onderdorpels voor u op maat maken. Dus heeft u onderdorpels nodig voor kozijnen: de mogelijkheden zijn oneindig! Vraag direct een offerte aan!

Eigenschappen 

Kunststof onderdorpel heeft een aantal typische eigenschappen:

  • Kleur: zwart
  • Duurzaamheid: het rot niet omdat het van plastic is.
  • Bewerken: zowel met de hand als machinaal bewerkt worden.
  • Afwerking: kunststof

Vragen/ Advies/ Offerte?

Vragen of advies? Heeft u advies nodig over gevelbekleding? Dan bieden wij u de mogelijkheid om bij ons op adviesgesprek te komen. Hierbij wordt u geadviseerd door één van onze collega’s. Zodra u ons contactformulier invult, neemt één van onze collega’s contact met u op om samen met u een afspraak in te plannen.

Adviesgesprek aanvragen

Bent u geïnteresseerd in deze of een andere houtsoort? Of bent u gewoon benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Eén van onze collega’s zal zo snel mogelijk contact met u opnemen.  

Offerte aanvragen

Bent u bezig met een verbouwing en wilt u een bepaald type hout, kunststof of plaat gebruiken, waar u nog niet heel bekend mee bent? Wilt u dit product graag eerst zien, ruiken en/of voelen? Bij Eppinga kunt u gratis een monster aanvragen. Omdat hout een natuurproduct is kunnen er geen rechten worden ontleend aan de monsterstukjes. Dus enkel indicatief. Eppinga kan u voorzien van een monsterstukje mits de houtsoort voorradig is.

Monster aanvraag