Kerstvakantie: gewijzigde openingstijden

Tijdens de kerstvakantie (van zaterdag 24 december t/m zondag 8 januari 2017) is Eppinga ivm telling van de voorraad gesloten. 

We zijn t/m vrijdag 23 december 17:00 geopend voor het afhalen van producten. Daarna is het uitsluitend mogelijk om online bestellingen te plaatsen.

Bestellen webshop:

  • Onze webshop zal 24/7 open zijn tijdens deze periode. U kunt uw bestelling plaatsen op Eppinga.nl.
  • Onze Showroom en Drive Thru zullen gesloten zijn van zaterdag 24 december t/m zondag 8 januari 2017. Tijdens deze weken is het dus niet mogelijk om langs te komen en goederen af te halen. 
  • We zijn niet telefonisch bereikbaar. U kunt ons uitsluitend per mail bereiken voor vragen of bestellingen op webshop@eppinga.nl
  • Bestellingen door u gedaan voor 28 december zullen op 29 december uitgeleverd worden. De bestellingen na 28 december zullen uitgeleverd worden in week 2; op of na 9 januari.

Hoe bestelt u online op Eppinga.nl?

Stap 1: Plaats de door u gewenste producten in uw winkelmand.

Stap 2: Zakelijke klant? Bij afrekenen selecteert u: op rekening. Vermeld duidelijk uw klantnummer bij uw bestelling. U ontvangt dan in de week van 9 januari een factuur van de door u bestelde producten.

Stap 3: Uw producten zullen per transport naar u verzonden worden.

Voor klanten met prijsafspraken zullen we uiteraard de voor u geldende tarieven factureren.

N.B.

  • Het kan zijn dat 1 van de door u gewenste producten (nog) niet online staat. Vermeld deze producten dan duidelijk bij de opmerkingen van uw bestelling of vraag een offerte aan via dit formulier Het is niet mogelijk te mailen met uw vaste contactpersoon.
  • Tijdens de kerstvakantie kunnen wij geen producten op maat maken. De zagerij en zetterij zijn gesloten.

Vanaf maandag 9 januari zijn wij weer geopend vanaf 07:00 zoals u van ons gewend bent.

Namens het hele team van Eppinga een fijne kerst gewenst en een constructief 2017!!!

Zaterdags gesloten

Eppinga zal met ingang van het nieuwe jaar niet meer geopend zijn op zaterdag. Het zal wel mogelijk zijn om bestellingen af te halen op een apart terrein wat wordt ingericht voor het klaar zetten van orders. Hierdoor zal het mogelijk zijn om bestellingen af te halen op een moment dat dat u het beste uitkomt.

Meer informatie hierover volgt zsm.

Nieuwe openingstijden per 1-1-2017:

Ma – Vrij: 07:00-17:30

Za – Zo: Gesloten

Reageren is uitgeschakeld