Houtzagerij Friesland

Wilt u hout op maat laten zagen of schaven? Houtzagerij Friesland: Eppinga levert elk formaat hout op maat. Onze machines kunnen zeer divers maatwerk leveren: Van het schaven van ruw hout tot het aanbrengen van kralen, inkepingen en randjes. Uiteraard kunnen wij de langere lengtes ook voor u op maat zagen.

Locatie

Eppinga is gevestigd in Drachten, Friesland aan de A7. Wij kunnen uw bestelling hier klaarleggen maar uiteraard verzorgen wij ook de transport aan huis of bij uw bedrijf. Wij bezorgen zelf het noordelijke deel van Nederland: Friesland, Groningen, Drenthe, Overijssel en Noord-Holland. Voor de rest van Nederland werken wij samen met een aantal transporteurs.

Beschikbare apparatuur:

  • Vierzijdige schaafbank
  • Van Diktebankhoutzagerij DRachten
  • Bandzaag
  • Platenzaag
  • Cirkelzaag
  • Afkortzaag

 

U kunt bij ons terecht voor:

– Hout op maat laten zagen
– Hout laten schaven
– Planken bewerken tot (Zweeds) Rabat delen
– Kraaldelen laten maken
– Hardhout laten schaven of bewerken

Over Eppinga:

U bent op zoek naar een Houtzagerij? Eppinga heeft de grootste voorraad Hard- en Zachthout van Noord Nederland. Doordat wij zelf hout importeren kunnen wij snel leveren en tegen scherpe tarieven. Vraag een offerte aan voor uw hout bestelling en wij nemen gemiddeld binnen 2 werkdagen contact met u op om een prijs en een te verwachten levertijd te geven. Voor zowel particluieren als de zakelijke markt is Eppinga uw partner in hout op maat.

Openingstijden: 

ma-vr: 07:00 – 17:30 (telefonisch v.a. 07:30 te bereiken)

Bel Direct: 0512-300600

Offerte aanvragen houtzagerij:

Reageren is uitgeschakeld