Houthandel Friesland

Eppinga uit Drachten is de grootste houthandel van Friesland. Zowel online als offline bieden wij u keus uit een zeer ruim assortiment. Daarnaast kunnen wij in onze houtzagerij alles voor u op maat maken.

U bent van harte welkom bij ons om langs te komen en ons aanbod te bekijken. Wij leiden u graag rond over ons 10.000 m2 terrein om te laten zien wat wij te bieden hebben.

Voor zowel bedrijven, ZZP’ers als particulieren leveren wij een totaalpakket voor alles in en rond uw huis.

Eppinga: de nr1 Houthandel Friesland biedt ook online haar assortiment zodat te allen tijde kan winkelen, offertes aanvragen en producten kan vergelijken.

Waarom Eppinga hout & bouwmaterialen?

Eppinga beschikt over de grootste voorraad hout van Noord Nederland. In onze eigen houtzagerij en schaverij kunnen wij de door u gewenste palen en planken geheel voor u op maat zagen/ schaven. U kunt dus uw gewenste product kiezen uit een ruim en divers aanbod tegen een scherpe prijs. Doordat wij het hout van over de hele wereld zelf importeren leveren wij tegen scherpe tarieven.

Neem een kijkje bij ons binnen!

Wij bieden ook de mogelijkheid 360 graden rond te kijken bij ons. Klik op onderstaande afbeelding en navigeer zo zelf door de showroom.

 

Reageren is uitgeschakeld