Hoekprofielen voor vlonders

 

Bent u op zoek naar hoekprofielen voor uw vlonder? Wilt u de randen van uw vlonders afwerkingen? De profielen geven uw terras een moderne en luxe uitstraling. Eppinga hout & bouwmaterialen heeft hoekprofielen van composiet en aluminium. Wij hebben deze in vele kleuren zodat u ze op een fraaie wijze kunt combineren met uw vlonderplanken. Lees voor bevestigingsinstructies en -tips onze blog over het zelf aanleggen van een composiet terras. Eppinga beschikt over eigen transport en levert uw bestelling door heel Nederland. Wij zijn gevestigd in Drachten en zijn daardoor ook gemakkelijk met de auto te bereiken vanuit Friesland, Groningen, Drenthe en Flevoland.

 

Composiet

Eppinga beschikt over composiet hoekprofielen in de kleuren bruin, donker bruin, licht grijs en antraciet zwart. De hoekprofielen hebben een breedte van 40mm, een hoogte van 40mm en een lengte van 3 meter. U bevestigt de composiet hoekprofielen met vlonderschroeven aan uw terras.

 

Aluminium

Onze aluminium hoekprofielen leveren wij in een zilverachtige kleur of een antraciet/zwarte kleur. Ze hebben een breedte van 30mm, een hoogte van 70mm en een lengte van 5 meter. De L-vormige hoekprofielen zijn voorzien van een poedercoating, dat behalve een beschermende ook een verfraaiende werking heeft. Ook de aluminium hoekprofielen bevestigt u met vlonderschroeven aan uw terras.

 

Bestel- en leverproces

In onze webshop bestelt u eenvoudig uw hoekprofielen. Komt u er niet uit of wilt u eerst graag nog advies? Neem dan telefonisch contact (0512 300 600) met ons op. Of stel uw vraag per e-mail via info@eppinga.nl. Onze medewerkers staan voor u klaar. Nadat u uw bestelling heeft geplaatst, bezorgt Eppinga uw hoekprofielen bij u aan huis. Haalt u ze liever zelf op? Dan zetten wij de bestelling voor u klaar. U komt dan ook in aanmerking voor een afhaalkorting.