Hardhouten paardenomheining

Heeft u een paardenbak en wilt u hier een hardhouten paardenomheining omheen? Wij kunnen dit voor u realiseren, neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Eppinga is specialist in hardhout en bezorgt in heel NL en België aan huis. De paardenomheining is gemaakt van de houtsoort Okan, daarnaast zijn er nog veel meer mogelijkheden. Dit is een hardhoutsoort uit Afrika met duurzaamheidsklasse 1 (langer dan 25 jaar).

Het doorsteek paardenomheining systeem van Eppinga bestaat uit de volgende verschillende elementen:

  • Doorsteek plank / regel
  • Tussenpaal
  • Hoekpaal
  • Eindpaal
Vraag een offerte aan

Hardhouten Paardenomheining plaatsen

U kunt eenvoudig uw omheining zelf plaatsen. Hierbij wat tips:

  • Bepaal eerst het formaat van de omheining en teken dit uit.
  • Deel de verschillende lengtes door de lengte van een regel: 2500mm dus 2,5 meter
  • Plaats de palen in de grond. Hiervoor zijn speciale apparaten of grondboren te huur.
  • Plaats direct de regels in de palen alvoren u de nieuwe paal plaatst.
  • Ter versteviging kan er plaatselijk een schroef bij worden gedaan. Voorboren wordt wel geadviseerd.

Mogelijkheden

De palen zijn voorzien van een diamantkop wat een strak uiterlijk geeft aan de omheining. U heeft verder de keus of u ze met 2 planken of met 3 wilt. Op de foto rechts is een voorbeeld van een 2-planken hek met aan de onderzijde nog een extra plank die ervoor zorgt dat het zand in de bak blijft. Op de foto onder een voorbeeld van een hek met 3 planken welke ook nog voorzien is van schrikdraad.

 

Vragen/ Advies/ Offerte?

Vragen of advies? Heeft u advies nodig over gevelbekleding? Dan bieden wij u de mogelijkheid om bij ons op adviesgesprek te komen. Hierbij wordt u geadviseerd door één van onze collega’s. Zodra u ons contactformulier invult, neemt één van onze collega’s contact met u op om samen met u een afspraak in te plannen.

Adviesgesprek aanvragen

Bent u geïnteresseerd in deze of een andere houtsoort? Of bent u gewoon benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Eén van onze collega’s zal zo snel mogelijk contact met u opnemen.  

Offerte aanvragen

Bent u bezig met een verbouwing en wilt u een bepaald type hout, kunststof of plaat gebruiken, waar u nog niet heel bekend mee bent? Wilt u dit product graag eerst zien, ruiken en/of voelen? Bij Eppinga kunt u gratis een monster aanvragen. Omdat hout een natuurproduct is kunnen er geen rechten worden ontleend aan de monsterstukjes. Dus enkel indicatief. Eppinga kan u voorzien van een monsterstukje mits de houtsoort voorradig is.

Monster aanvraag