Zweeds Rabat

Bent u op zoek naar Zweeds rabat, ook wel bevelsiding of potdekselen genoemd? Gebruik het om de gevel van uw schuur, garage of schutting op een fraaie wijze te bekleden. Het hout heeft veelal een ruwe zichtzijde en een sponning aan de onderzijde. Dankzij deze sponning ontstaat er een overlap wanneer de planken worden gepotdekseld (zie foto). Dit komt de afwatering van uw gevel ten goede. Bij Eppinga kunt u terecht voor de volgende houtsoorten: geïmpregneerd Vuren, onbehandeld Lariks Douglas en Western Red Cedar. Tevens vindt u bij ons het hout van geïmpregneerd Vuren en Western Red Cedar.

Bekijk het aanbod

Assortiment bij Eppinga

Eppinga beschikt over Zweeds rabat van geïmpregneerd Vuren, onbehandeld Lariks Douglas, Western Red Cedar en southern yellow pine (thermo). Te verkrijgen in diverse kopmaten. De planken zijn in diverse lengtematen voorradig. In onze eigen zagerij kunnen wij echter uw Zweedse rabat planken in andere lengtes zagen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Bevestigingsmateriaal

Eppinga raadt u aan om voor de bevestiging van het hout RVS spijkers en schroeven te gebruiken. Voor de zwarte planken kunt u het beste de zwart gepoedercoate spijkers gebruiken. Behalve dat deze van RVS zijn, beschikken de spijkers over een zwarte kop. Hierdoor vormen ze een goed geheel met het hout.

Vragen/ Advies/ Offerte?

Vragen of advies? Heeft u advies nodig over gevelbekleding? Dan bieden wij u de mogelijkheid om bij ons op adviesgesprek te komen. Hierbij wordt u geadviseerd door één van onze collega’s. Zodra u ons contactformulier invult, neemt één van onze collega’s contact met u op om samen met u een afspraak in te plannen.

Adviesgesprek aanvragen

Bent u geïnteresseerd in deze of een andere houtsoort? Of bent u gewoon benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Eén van onze collega’s zal zo snel mogelijk contact met u opnemen.  

Offerte aanvragen

Bent u bezig met een verbouwing en wilt u een bepaald type hout, kunststof of plaat gebruiken, waar u nog niet heel bekend mee bent? Wilt u dit product graag eerst zien, ruiken en/of voelen? Bij Eppinga kunt u gratis een monster aanvragen. Omdat hout een natuurproduct is kunnen er geen rechten worden ontleend aan de monsterstukjes. Dus enkel indicatief. Eppinga kan u voorzien van een monsterstukje mits de houtsoort voorradig is.

Monster aanvraag

Geef een reactie