Rhombus

Rhombus profiel is een soort open houten gevelbekleding die voornamelijk horizontaal wordt toegepast. De vorm is een trapezium. De latten worden zo geplaatst dat het water wat er tegenaan komt er afloopt. Tussen de latten blijft een open ruimte van ongeveer 1 cm waardoor het achterliggend materiaal wel goed kan ventileren.

Ons assortiment Rhombus

Het profiel

Rhombus is ideaal voor horizontale montage, dit komt door dat het hout goed kan afwateren door de ronding in de hoeken van het profiel. Dit kenmerkt het profiel ook, en is dus geschikt voor horizontale montage. Het Rhombus profiel bij Eppinga heeft een dikte van 18mm en een breedte van 68mm. Bij Eppinga bieden wij dit profiel aan in diverse lengtes, en elke houtsoort.

Rhombus Eppinga

Toepassing

Rhombus wordt voornamelijk horizontaal gemonteerd wegens het afwateren. Het Rhombus profiel kan als gevelbekleding en wandbekleding worden toegepast voor de voor de volgende toepassingen.

  • Gevelbekleding
  • Wandbekleding
  • Tuinhuisje
  • Schutting
  • Hekwerk
  • Poort

Rhombus bij Eppinga

Bij Eppinga bieden wij Rhombus voornamelijk aan in de dikte van 18mm en een breedte van 68mm. Het profiel kan worden gekozen voor elke houtsoort, dit komt doordat Eppinga bezit over een eigen machinale. Dit houdt in dat het hout ruw op voorraad ligt bij Eppinga, en dit door de schaverij en zagerij volledig in gewenste afmetingen en profiel kan worden gemaakt voor u. 

Vragen/ Advies/ Offerte?

Vragen of advies? Heeft u advies nodig over gevelbekleding? Dan bieden wij u de mogelijkheid om bij ons op adviesgesprek te komen. Hierbij wordt u geadviseerd door één van onze collega’s. Zodra u ons contactformulier invult, neemt één van onze collega’s contact met u op om samen met u een afspraak in te plannen.

Adviesgesprek aanvragen

Bent u geïnteresseerd in deze of een andere houtsoort? Of bent u gewoon benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Eén van onze collega’s zal zo snel mogelijk contact met u opnemen.  

Offerte aanvragen

Bent u bezig met een verbouwing en wilt u een bepaald type hout, kunststof of plaat gebruiken, waar u nog niet heel bekend mee bent? Wilt u dit product graag eerst zien, ruiken en/of voelen? Bij Eppinga kunt u gratis een monster aanvragen. Omdat hout een natuurproduct is kunnen er geen rechten worden ontleend aan de monsterstukjes. Dus enkel indicatief. Eppinga kan u voorzien van een monsterstukje mits de houtsoort voorradig is.

Monster aanvraag