Puntschroot

Het puntschroot profiel kenmerkt zich doordat aan één zijde een groef wordt gemaakt en aan de andere zijde een punt. Het puntschroot heeft meerdere benamingen waaronder puntgroef, vellingschroot, vellingdeel, GG-velling of dakhout.

Ons assortiment Puntschroot

Het profiel

Puntschroot is de meest bekende naam voor dit profiel. Het profiel kenmerkt zicht doordat één zijde een groef bevat, en de andere zijde bevat een punt. Het profiel zorgt voor een rustige, maar strakke uitstraling en wordt voornamelijk verticaal gemonteerd.

Toepassing

Puntschroot wordt voornamelijk verticaal gemonteerd, en zorgt voor een strakke en nette uitstraling. Het Puntschroot kan worden gebruikt voor onder andere.

  • Gevelbekleding
  • Wandbekleding
  • Tuinhuisje
  • Schutting
  • Hekwerk
  • Poort
  • bijgebouw

Puntschroot

Vuren puntschroot

Puntschroot bij Eppinga

Bij Eppinga bieden wij Puntschroot voornamelijk aan in de dikte van 21mm en een breedte van 130mm en 180mm. Het profiel kan worden gekozen voor elke houtsoort, dit komt doordat Eppinga bezit over een eigen machinale. Dit houdt in dat het hout ruw op voorraad ligt bij Eppinga, en dit door de schaverij en zagerij volledig in gewenste afmetingen en profiel kan worden gemaakt voor u. 

Vragen/ Advies/ Offerte?

Vragen of advies? Heeft u advies nodig over gevelbekleding? Dan bieden wij u de mogelijkheid om bij ons op adviesgesprek te komen. Hierbij wordt u geadviseerd door één van onze collega’s. Zodra u ons contactformulier invult, neemt één van onze collega’s contact met u op om samen met u een afspraak in te plannen.

Adviesgesprek aanvragen

Bent u geïnteresseerd in deze of een andere houtsoort? Of bent u gewoon benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Eén van onze collega’s zal zo snel mogelijk contact met u opnemen.  

Offerte aanvragen

Bent u bezig met een verbouwing en wilt u een bepaald type hout, kunststof of plaat gebruiken, waar u nog niet heel bekend mee bent? Wilt u dit product graag eerst zien, ruiken en/of voelen? Bij Eppinga kunt u gratis een monster aanvragen. Omdat hout een natuurproduct is kunnen er geen rechten worden ontleend aan de monsterstukjes. Dus enkel indicatief. Eppinga kan u voorzien van een monsterstukje mits de houtsoort voorradig is.

Monster aanvraag

Geef een reactie