Channelsiding

Het is een type houten gevelbekleding met name gebruikt voor verticale toepassingen. Waar Rabatdelen ronde hoeken hebben wordt bij deze bewerking een vrijwel rechte uitsparing uit het hout gemaakt. Een andere benaming hiervoor zijn Sponningschroten.

Ons assortiment Channelsiding

Het profiel

Het Channelsiding profiel zorgt voor een strakke en nette uitstraling aan uw gevel of wand. Het Channelsiding profiel is in voor elke houtsoort verkrijgbaar en wordt voor namelijk verticaal gemonteerd. Dankzij het verticaal monteren van het profiel, krijgt het profiel een goede afwatering. Danzkij de goede afwatering kan het hout goed ventileren, en heeft u langer plezier van uw gevel of wand.

Toepassing

Channelsiding wordt voornamelijk verticaal gemonteerd, en zorgt voor een strakke en nette uitstraling. Het Channelsiding kan worden gebruikt voor onder andere.

  • Gevelbekleding
  • Wandbekleding
  • Tuinhuisje
  • Schutting
  • Hekwerk
  • Poort
  • bijgebouw

Channelsiding

Ayous Channelsiding

Channelsiding bij Eppinga

Bij Eppinga bieden wij Channelsiding voornamelijk aan in de dikte van 21mm en een breedte van 130mm en 180mm. Het profiel kan worden gekozen voor elke houtsoort, dit komt doordat Eppinga bezit over een eigen machinale. Dit houdt in dat het hout ruw op voorraad ligt bij Eppinga, en dit door de schaverij en zagerij volledig in gewenste afmetingen en profiel kan worden gemaakt voor u. 

Vragen/ Advies/ Offerte?

Vragen of advies? Heeft u advies nodig over gevelbekleding? Dan bieden wij u de mogelijkheid om bij ons op adviesgesprek te komen. Hierbij wordt u geadviseerd door één van onze collega’s. Zodra u ons contactformulier invult, neemt één van onze collega’s contact met u op om samen met u een afspraak in te plannen.

Adviesgesprek aanvragen

Bent u geïnteresseerd in deze of een andere houtsoort? Of bent u gewoon benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Eén van onze collega’s zal zo snel mogelijk contact met u opnemen.  

Offerte aanvragen

Bent u bezig met een verbouwing en wilt u een bepaald type hout, kunststof of plaat gebruiken, waar u nog niet heel bekend mee bent? Wilt u dit product graag eerst zien, ruiken en/of voelen? Bij Eppinga kunt u gratis een monster aanvragen. Omdat hout een natuurproduct is kunnen er geen rechten worden ontleend aan de monsterstukjes. Dus enkel indicatief. Eppinga kan u voorzien van een monsterstukje mits de houtsoort voorradig is.

Monster aanvraag