Blokhutten

Blokhutten worden steeds populairder in Nederland. Een blokhut heeft een mooie uitstraling en is erg functioneel. Het kan gebruikt worden voor opslag ruimte, maar vaak wordt een blokhut ook voorzien van een overkapping waar gezellig onder gezeten kan worden in de zomer, maar ook in de winter. Blokhutten zijn er in verschillende maten en soorten, de klant kan dit in de meeste instanties zelf bepalen.

Blokhutten assortiment

Blokhutten op maat

U kunt ervoor kiezen om een kant en klare blokhut te kopen om deze vervolgens te plaatsen in uw tuin. Wat nog leuker is, is om een blokhut zelf te ontwerpen om hem vervolgens zelf in elkaar te zetten. Eppinga hout en bouwmaterialen levert voor u al de benodigdheden om een blokhut te bouwen. U kunt Eppinga hout en bouwmaterialen vinden aan de Marconilaan 5 te Drachten. Het grote bedrijfspand is vanaf de snelweg (A7) goed te zien.

U bent van harte welkom bij Eppinga om uw idee of bouwtekening te presenteren, waarna vervolgens voor u een offerte op maat wordt gemaakt. Heeft u vragen over uw eigen ontwerp dan kunt u ook bij Eppinga terecht. Het deskundig personeel staat voor u klaar om u te adviseren over bijvoorbeeld de verschillende houtsoorten en hoe u het beste uw blokhut kunt bouwen.

Blokhut kopen

Eppinga verkoopt geen complete blokhutten, maar levert alle producten om een blokhut te maken. Denk hierbij aan balken, planken, dak panelen, schroeven maar ook gereedschappen om de klus te klaren. Doordat Eppinga zelf hout bewerkt, kunnen er verschillende vormen aan het hout gebracht worden, zodat uw blokhut uniek wordt. Tevens kan Eppinga uw puntgroef, rabatdelen of channelsiding voor u naar wens coaten.

 

Vragen/ Advies/ Offerte?

Vragen of advies? Heeft u advies nodig over gevelbekleding? Dan bieden wij u de mogelijkheid om bij ons op adviesgesprek te komen. Hierbij wordt u geadviseerd door één van onze collega’s. Zodra u ons contactformulier invult, neemt één van onze collega’s contact met u op om samen met u een afspraak in te plannen.

Adviesgesprek aanvragen

Bent u geïnteresseerd in deze of een andere houtsoort? Of bent u gewoon benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Eén van onze collega’s zal zo snel mogelijk contact met u opnemen.  

Offerte aanvragen

Bent u bezig met een verbouwing en wilt u een bepaald type hout, kunststof of plaat gebruiken, waar u nog niet heel bekend mee bent? Wilt u dit product graag eerst zien, ruiken en/of voelen? Bij Eppinga kunt u gratis een monster aanvragen. Omdat hout een natuurproduct is kunnen er geen rechten worden ontleend aan de monsterstukjes. Dus enkel indicatief. Eppinga kan u voorzien van een monsterstukje mits de houtsoort voorradig is.

Monster aanvraag