Blokhutprofiel

Blokhutprofiel planken met een dikte van 28mm zijn geschikt voor het maken van wanden en schuttingen. Ook zijn de blokhutten ideaal voor toepassingen als houten gevelbekleding en voor tuinhuisjes/carports. Ze zijn doorgaans dikker dan bijvoorbeeld rabatdelen of puntschroten met een dikte van 28mm in plaats van 18mm of 22mm. Hierdoor is het steviger en zwaarder. Je hoeft dan minder staande palen te gebruiken voor de stevigheid en je kan ook tegen de binnenwand meteen iets monteren.

Ons assortiment blokhutprofiel

Het profiel

Blokhutprofiel is de meest bekende naam voor deze rabat plank. Het blokhutprofielen heeft verschillende namen in de vloksmond waaronder dubbel rabat, kraaldelen, visbekleden en stapelprofielen. Het blokhutprofiel typeert zich door het strakke en dichte profiel. Bij het bevestigen van het blokhutprofiel komen de blokgutprofielen strak naast elkaar, dit zorgt voor een dicht en strak geheel.  

vuren blokhutprofiel 28x130mm

Toepassing

Blokhutprofiel wordt voornamelijk horizontaal gemonteerd, en zrogt voor een strakke en netjese uitstraling. Het blokhutprofiel kan worden gebruikt voor onder andere.

  • Gevelbekleding
  • Wandbekleding
  • Tuinhuisje
  • Schutting
  • Hekwerk
  • Poort

Blokhutprofiel

vuren blokhutprofiel 28x130mm
Douglas blokhutprofiel 28x130mm
Douglas blokhutprofiel 28x130mm

Blokhutprofiel bij Eppinga

Bij Eppinga bieden wij Blokhutprofiel voornamelijk aan in de dikte van 28mm en een breedte van 130mm. Het profiel kan worden gekozen voor elke houtsoort, dit komt doordat Eppinga bezit over een eigen machinale. Dit houdt in dat het hout ruw op voorraad ligt bij Eppinga, en dit door de schaverij en zagerij volledig in gewenste afmetingen en profiel kan worden gemaakt voor u. 

Vragen/ Advies/ Offerte?

Vragen of advies? Heeft u advies nodig over gevelbekleding? Dan bieden wij u de mogelijkheid om bij ons op adviesgesprek te komen. Hierbij wordt u geadviseerd door één van onze collega’s. Zodra u ons contactformulier invult, neemt één van onze collega’s contact met u op om samen met u een afspraak in te plannen.

Adviesgesprek aanvragen

Bent u geïnteresseerd in deze of een andere houtsoort? Of bent u gewoon benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Eén van onze collega’s zal zo snel mogelijk contact met u opnemen.  

Offerte aanvragen

Bent u bezig met een verbouwing en wilt u een bepaald type hout, kunststof of plaat gebruiken, waar u nog niet heel bekend mee bent? Wilt u dit product graag eerst zien, ruiken en/of voelen? Bij Eppinga kunt u gratis een monster aanvragen. Omdat hout een natuurproduct is kunnen er geen rechten worden ontleend aan de monsterstukjes. Dus enkel indicatief. Eppinga kan u voorzien van een monsterstukje mits de houtsoort voorradig is.

Monster aanvraag