Friese Energie Premie

Bent u eigenaar van een woning en woonachtig u in Friesland? U kan tot €2.800,- subsidie ontvangen voor het isoleren van uw woning. Afhankelijk van het aantal besparende maatregelen die u uitvoert loopt de subsidie op. Hoe meer u laat isoleren of zelf isoleert, hoe hoger de Friese Energie Premie uitvalt. De subsidie is uitsluitend bedoeld voor particulieren.

Wat valt onder de Friese Energie Premie?

De volgende vormen van isolatie komen in aanmerking voor de subsidieregeling:

friese energie premie aanvragen

*bron: www.snn.eu

 

Friese Energie Premie Aanvragen?

Het aanvragen van de subsidie kan op de website van het Samenwerkingsverband Noord-Nederland (SNN). Zij voeren de subsidieaanvragen uit. Houdt rekening met ongeveer 8 weken voordat u antwoord krijgt op uw aanvraag.

LET OP: U kan de Friese Energie Premie alleen aanvragen voor werk wat nog niet is uitgevoerd. Vraag dus eerst een offerte aan voor het materiaal en de eventuele uitvoering voordat u begint. 

Waar moet uw aanvraag aan voldoen?

Bekijk op de website van het SNN aan welke isolatiewaarden en oppervlakten uw aanvraag moet voldoen.
Hieronder per type woning een overzicht van de vereiste afmetingen om de premie aan te kunnen vragen.

Friese Energie Premie

Vereiste afmetingen per type isolatie per type woning. *Bron www.snn.eu

 

 

Wat kan Eppinga voor u betekenen?

Wij bieden een ruim assortiment isolatiemateriaal en kunnen met u of uw aannemer gaan kijken welke maatregelen voor uw woning geschikt zijn. Wij adviseren u over de te gebruiken producten om aan de gewenste isolatiewaarden te voldoen. Daarnaast kunnen wij een offerte voor u maken zodat u die kunt gebruiken voor uw aanvraag.

Voor de volgende vormen van isolatie kan u bij Eppinga terecht:

 

NB: Eppinga regelt de subsidie niet en is niet verantwoordelijk voor het slagen van de aanvraag of de bemiddeling hierin. Wij leveren uitsluitend het isolatiemateriaal en desgewenst een offerte die benodigd is voor de aanvraag. Bekijk ook onze Algemene Voorwaarden.

 

Offerte Isolatiemateriaal aanvragen?

Vraag een offerte aan door onderstaand formulier in te vullen. Wees zo volledig mogelijk in uw wensen.

Reageren is uitgeschakeld