Eiken planken

Bent u op zoek naar eikenhout voor de gevelbekleding van uw schuur? Gaat u  een …. bouwen? U hebt dan eiken planken nodig. Bij Eppinga, gevestigd te Drachten, bent u aan het juiste adres. Wij hebben een grote voorraad eiken planken en leveren deze onder andere in Friesland, Groningen en Drenthe. Onze eiken planken zijn afkomstig uit ?? en zijn van een rustieke kwaliteit. Al onze eiken planken zijn (vierzijdig) geschaafd en kunstmatig gedroogd.

 

Direct eiken planken kopen?

 

Waarvoor eiken planken gebruiken?

Eikenhout is multifunctioneel. Regelmatig wordt het gebruikt voor het maken van meubelen (zoals kasten en tafels), maar ook voor het maken van deuren, parket, trappen en kozijnen is eikenhout een uitstekende keuze. Eikenhout kan tevens toegepast worden voor constructiehout, op scheepswerven, bij bruggenbouw en waterwerken.

Waarom Eppinga hout- & bouwmaterialen?

  • Grote voorraad: Eppinga heeft een grote voorraad eiken planken. Daardoor kunnen wij onze levertijd zeer beperkt houden.
  • Eigen zagerij: In onze eigen zagerij zagen wij planken op maat. Als u uw gewenste maat niet in de webshop vindt, dan kunnen wij in onze zagerij u alsnog helpen
  • Scherpe tarieven: Eppinga importeert eikenhout zelf???? uit ?? en kan daarom tegen zeer scherpe tarieven leveren.

 

De praktische zaken bij Eppinga

  • Bestel zoals u graag wilt: Bij Eppinga kunt u op meerdere manieren uw eiken planken kopen.Via onze webshop kunt u direct en eenvoudig uw bestelling doorgeven. Wij staan u graag per telefoon te woord via 0512 300 600. Als u eerst een kijkje wilt nemen in onze winkel dan bent u van harte welkom om onze filiaal te bezoeken.
  • Gratis aanhanger te leen: Om het afhalen van uw bestelling voor u gemakkelijker te maken, kunt u gratis bij ons een aanhangwagen lenen. U kunt deze wagen telefonisch bij ons reserveren: 0512 300 600.
  • Afhaalkorting: Wanneer u uw bestelling zelf op komt halen én de grootte van uw bestelling meer dan € 250,- is, komt u in aanmerking voor een afhaalkorting van € 15,-. Deze kan oplopen naar € 50,- wanneer u voor € 1500,- of meer bij Eppinga bestelt.
  • Laten bezorgen: Eppinga kan ook uw bestelling bij u thuis leveren. Wij bezorgen onder meer in Friesland, Groningen, Drenthe, Flevoland en Overijssel.