Douglas vloerdelen

Douglas vloerdelen

Douglas vloerdelen

Douglas is een naaldhout soort afkomstig uit Frankrijk en is zeer populair sinds een paar jaar! Douglas komt van bomen met een hoogte van 40 tot 60 meter. Het bewerken van Douglas hout levert weinig problemen op. We importen Douglas zelf en kunnen daarom tegen zeer scherpe tarieven leveren en daarnaast hebben we de grootste voorraad Douglas hout van Noord-Nederland! Het hout heeft een duurzaamheidsklasse van 3 of 4. Dit betekent dat Douglas hout redelijk duurzaam is en wel 15 jaar (onbehandeld) mee kan.

> MEER INFORMATIE OVER DOUGLAS HOUT <

 

Eigenschappen

Douglas heeft de volgende kenmerken:

  • Kleur: het is roze en oranje/geel van kleur.
  • Bewerken: Douglas is zeer makkelijk te behandelen, het hout is zowel handmatig als machinaal goed te bewerken.
  • Nagels en schroeven: voorboren is hier niet nodig.
  • Lijmen: Douglas hout valt goed te lijmen.
  • Afwerken: het hout kan worden gebeitst, gelakt etc.
Douglas vloerdelen

Houten vloer

 

Toepassing

Douglas vloerdelen kopen? Douglas is zeer populair bij gebruik bij tuinhout. We bieden echter ook Douglas houten vloeren aan. De unieke kleur zorgt voor een zeer onderscheidende uitstraling. Bij het aanbrengen met olie, lak en of was, gaan Lariks/Douglas vloerdelen levenslang mee. Planken voor binnen gebruik verkleurt niet gauw. Door de hardheid van het hout zullen er minder snel sporen en krassen opkomen. Dit geldt ook bij het verschuiven van meubels. Daarnaast geeft het een rustige en strakke uitstraling in je huis. De kleur van het hout is ook ideaal voor gebruik als parket.

 


Douglas bij Eppinga

Douglas vloerdelen

Douglas

Eppinga heeft de grootste voorraad Lariks/Douglas hout van Noord-Nederland. In onze eigen zagerij zagen we uw hout op elk gewenste maat. Eppinga importeert Lariks/Douglas hout zelf uit Frankrijk en kan daarom tegen zeer scherpe tarieven leveren. U kunt dus uw gewenste product kiezen uit een ruim en divers aanbod tegen een scherpe prijs.

Voordelen van Eppinga hout & bouwmaterialen

Eppinga hout & bouwmaterialen heeft een zeer ruim assortiment en een grote voorraad in vloeren. Vaak is het mogelijk het door u bestelde hout dezelfde dag nog op te halen. Laat u het liever bezorgen? We leveren het product binnen 3 werkdagen. Eppinga heeft een uitgebreid assortiment waarbij u genoeg keuzes heeft voor u een aankoop doet. In onze loods liggen alle houtsoorten op voorraad. Hier kunt u alle producten vergelijken en kijken wat het beste bij uw wensen aansluit! Onze medewerkers beschikken over veel kennis van hout en bouwmaterialen. Ze helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Klik hier voor een overzicht van het assortiment en prijzen Lariks Douglas hout van Eppinga

 


Vraag nu een offerte aan!