Douglas gevelbekleding

 

Douglas is een naaldhoutsoort afkomstig uit Frankrijk en is zeer populair sinds een paar jaar! Douglas komt van bomen met een hoogte van 40 tot 60 meter. Bewerking van Douglas levert weinig moeilijkheden op. Wij importen Douglas zelf en kunnen daarom tegen zeer scherpte tarieven leveren en daarnaast hebben wij de grootste voorraad Douglas hout van Noord-Nederland! Het hout heeft een duurzaamheidsklasse van 3/4 wat wil zeggen dat het gemiddeld duurzaam is en 15 jaar onbehandeld mee kan.

Douglas Gevelbekleding

Douglas Gevelbekleding

Gevelbekleding

Hout is zeer populair als gevelbekleding door de authentieke uitstraling en het natuurlijke materiaal. Eppinga hout & bouwmaterialen heeft de grootste voorraad in verschillende soorten gevelbekleding!

> Klik hier voor extra informatie over houten gevelbekleding <

Toepassing

Douglas Gevelbekleding heeft een hele strakke en mooie uitstraling. Dit kan zowel op uw gevel, tuinhuisje als schutting. Wij hebben een zeer groot assortiment gevelbekleding. In onze showroom hebben wij alle verschillende soorten gevelbekleding staan. Hier kunt u kijken en vergelijken wat u het mooiste vindt en beste past bij uw budget. Onze medewerkers hebben veel kennis en kunnen u van advies op maat voorzien.

Douglas Zweeds Rabat

Douglas gevelbekleding is ideaal voor de afwerking van een schutting, schuur of tuinhuisje. Dit komt mede door de eigenschappen als duurzaamheid, kleur, echtheid en doordat het sterk hout is. Dit geeft het een natuurlijk, strak en schoon uiterlijk. Douglas heeft een goede levensduur (duurzaamheidsklasse 3/4) en zorgt het voor een strak resultaat. Online uw Douglas Gevelbekleding bestellen? Eppinga levert snel aan huis.

Douglas gevelbekleding is in de volgende lengtematen verkrijgbaar: 3000mm, 4000mm en 5000mm. U zoekt een afwijkende maat? Dat kan wij beschikken over een zagerij dus kunnen voor u op maat zagen. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Producten

Voordelen van Eppinga hout & bouwmaterialen

– Snelle levering: Eppinga hout & bouwmaterialen heeft een zeer divers assortiment en een grote voorraad in gevelbekleding. In onze showroom kunt u al onze gevelbekleding zien! Laat u liever bezorgen? Onze gemiddelde levertijd bedraagt 3 werkdagen.

– Maatwerk: Wij beschikken over een eigen zagerij en kunnen daardoor ons hout op de door u gewenste lengte zagen. Neem hiervoor contact met ons op. Telefoon: 0512 300 600 of e-mail: info@eppinga.nl

– Deskundigheid: Onze medewerkers beschikken over veel kennis van hout en bouwmateriaal. Zij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. Ook op het gebied van onderhoud geven zij u de do’s en don’ts.

Klik hier voor een overzicht van het assortiment en prijzen Lariks Douglas hout van Eppinga

Bekijk hier alle Houten Gevelbekleding Eppinga

Voorbeelden Douglas Gevelbekleding