Dakvenster

 

Gaat u een Dakvenster bestellen? Wilt u extra licht of meer ventilatie op uw zolder of garage? Bij Eppinga hout & bouwmaterialen gevestigd te Drachten zit u dan goed. Voor Dakvensters van Roto, Velux en Fakro kunt u bij Eppinga terecht. Eppinga beschikt over een grote voorraad Dakvensters in Noord-Nederland en levert deze in Friesland, Groningen, Drenthe, Flevoland en Overijssel.

Direct uw Dakvenster kopen?Roto dakvenster middentuimel R45 H 9/14 zonder gootstuk

 

Waarvoor kunt u een Dakvenster gebruiken?

Voor extra ventilatie en extra licht op een zolder, garage of ruimte met een schuin dak zijn Dakvensters geschikt. Dakvensters creëren comfort door het gebruiksgemak van de vensters. Na het plaatsen van een Dakvenster wordt een donkere, muffe ruimte een frisse en lichte kamer welke voor verschillende doeleinden gebruikt kan worden. Een Dakvenster kan zonder vergunning geplaatst worden ten opzichte van een Dakkapel. Dit scheelt in tijd en geld.

Waarom Eppinga hout- & bouwmaterialen?

Eppinga beschikt over de grootste voorraad Dakvensters van Noord Nederland. Dakvensters van Roto zijn uit voorraad leverbaar. Velux en Fakro zijn op bestelling leverbaar. Eppinga levert alle soorten Dakvensters in kunststof of hout en in verschillende maten. Tevens is het mogelijk om raambekleding passend bij deze Dakvensters bij Eppinga te bestellen zodat er een mooi geheel ontstaat.

 

Bestellen en bezorgen/ophalen

Er zijn meerdere manieren waarop u bij Eppinga uw gewenste aankopen kunt bestellen.
Webshop: Via onze webshop kunt u direct en eenvoudig uw bestelling doorgeven.
Telefoon: Wij staan u graag telefonisch te woord via 0512 300 600. Via de telefoon kunt u ook naar onze mogelijkheden informeren.
Winkel: Wilt u liever eerst een kijkje nemen? Dan bent u van harte welkom om onze winkel te bezoeken. Onze medewerkers helpen u graag met uw vraag en bestelling.

Uw bestelling wordt door Eppinga snel aan huis geleverd. U haalt uw bestelling liever zelf op? Dat kan natuurlijk ook. U komt dan in aanmerking voor een afhaalkorting die kan oplopen tot €50,-. Daarnaast kunt u bij ons gratis een aanhanger lenen.