Composiet Vlonderplanken

Composiet vlonderplanken

Composiet vlonderplanken

Wij hebben momenteel geen composiet vlonderplanken in ons assortiment. Wij adviseren om  (hard)houten vlonderplanken toe te passen.

Ga direct naar ons assortiment vlonderplanken

Bent u op zoek naar vlonderplanken voor uw vlonder? Eppinga heeft een uitgebreid assortiment vlonderplanken. Wat is composiet? Als we spreken over composiet bedoelen we eigenlijk WPC. WPC is een afkorting van Wood Polymer Composite en bestaat voor het overgrote deel uit houtstof en Hoge Dichtheid Polyethyleen (HDPE). HDPE is een kunststof die zeer sterk, stug en waterafstotend is. De combinatie van hout en kunststof heeft als resultaat het beste van beide werelden: de uitstraling van hout en de duurzaamheid van kunststof.

Eppinga beschikt over een ruim assortiment houten vlonderplanken. Kijk hier voor al onze vlonderplanken. Direct naar alle hardhouten vlonderplanken?

Voordelen van Eppinga

Ruime keuze, totaalpakket

Bij Eppinga heeft u een uitgebreide keuze in de kleur, breedte, dikte en lengte van uw vlonderplanken. Daarna heeft u het zelf in de hand. Verder kunnen wij u het totaalpakket aanbieden. Onderliggers, hoekprofielen, bevestigingslijsten, clips, strips. Alle materialen die u nodig heeft om een vlonder aan te leggen. Eppinga beschikt daarnaast over de grootste voorraad hout van Noord Nederland, waardoor wij u van aanvullende wensen kunnen voorzien.

Deskundig advies

Heeft u hulp nodig bij de aanleg van uw terras? Bezoek onze pagina over het aanleggen van een terras voor instructies en tips. Voor vele vragen kunt u ook telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen. Tevens kunt u ons filiaal bezoeken, aan de Marconilaan 5 te Drachten. Wij helpen u graag om uw project tot een geslaagd einde te brengen.

 

Bestellen en verder

U kunt al ons materiaal en bijbehoren bestellen in onze webshop. Ook kunt u telefonisch uw bestelling doorgeven via 0512 300 600. Eppinga bezorgt uw bestelling bij u thuis indien u dat wenst. Wanneer u uw bestelling zelf op komt halen, dan is dat uiteraard ook mogelijk. Om het u gemakkelijker te maken, kunt u gratis bij ons een aanhangwagen lenen. Deze dient u wel even te reserveren. Afhankelijk van de grootte van uw bestelling komt u ook in aanmerking voor een afhaalkorting, die op kan lopen tot € 50,-.