Buitendeuren

Skantrae Buitendeur SKE 722 GT 09

Skantrae Buitendeur SKE 722 GT 09

U heeft een nieuwe Buitendeur nodig? Voor een nieuwe of te vervangen toegang tot uw woning of garage? Dan bent u bij Eppinga hout & bouwmaterialen
te Drachten aan het juiste adres. Buitendeuren van merken als ALBO Deuren, Austria Deuren, Bruynzeel, Javadeur, Skantrae en Weekamp zijn bij Eppinga verkrijgbaar. Eppinga wil met deze leveranciers haar klanten goede kwaliteitsdeuren leveren in de Noordelijke provincies Friesland, Groningen, Drenthe, Flevoland en Overijssel.

Waarvoor is een Buitendeur toepasbaar?

Voor de aanbouw of te garage kan een Buitendeur uitkomst bieden. De deuren die Eppinga levert zijn van een goede kwaliteit en een lust voor het oog. Door het plaatsen van een Buitendeur creëert u een extra doorgang tussen twee ruimtes. Deze doorgang van buiten naar binnen kan naar smaak gevormd worden na het plaatsen van een geschikte Buitendeur. Ook kan een Buitendeur voor extra licht en ventilatie zorgen in een garage of aanbouw. Dit kunnen dubbele tuindeuren zijn maar ook uw achter- of voordeur.

Totaalpakket bij Eppinga

Doordat Eppinga meerdere leveranciers heeft zit er altijd een geschikte deur tussen die op bestelling leverbaar zijn. Verschillende modellen deuren in diverse maten kunt u bij Eppinga bestellen. Voor een complete bestelling kunt u bij ons ook terecht voor hang- en sluitwerk en sierbeslag. Door de samenwerking met diverse leveranciers kan Eppinga voor u het complete pakket leveren voor een Buitendeur.

Deskundig advies

Heeft u hulp nodig bij de keuze van de juiste Buitendeur? Neem dan bij vragen  telefonisch of per e-mail contact met ons op. Tevens kunt u ons filiaal bezoeken, aan de Marconilaan 5 te Drachten. Wij helpen u graag om u een geschikte Buitendeur te leveren.

Bestellen 

Online kunt u een offerte aanvragen over Buitendeuren of u kunt uw bestelling telefonisch doorgeven via 0512 300 600. Daarnaast bent u altijd welkom om in onze showroom te komen kijken welke deuren wij hebben en kunnen wij u van een goed advies voorzien.