Golfplaten kopen

Wilt u golfplaten kopen om te gebruiken als dakbedekking? Met de golfplaten bedekt u daken van grote en kleine schuren, afkappingen, garages en stallen. Eppinga beschikt over een grote voorraad vezelcement golfplaten van Landini en doorzichtige polycarbonaat golfplaten. De golfplaten van Landini worden geleverd met 10 jaar fabrieksgarantie; niet alleen op de plaat, maar ook op de coating! Naast deze platen kunt u bij Eppinga ook terecht voor diverse nokstukken en golfplaatbouten. Wij bezorgen golfplaten door heel Nederland.

Vraag een offerte aan

Vezelcement Golfplaten Landini

Mechanische eigenschappen Landini
Mechanische Eigenschappen Landini

Eppinga beschikt over dubbelgeperste vezelcement golfplaten van het Italiaanse Landini. Landini produceert al sinds 1954 golfplaten en heeft zodoende een grote know-how opgebouwd. De huidige generatie golfplaten van het bedrijf bevatten een drielaagse coating: de bovenste cementlaag van de plaat is namelijk al met kleurpigmenten ingekleurd. De plaat wordt dan gecoat met primer, waarna de golfplaat wordt afgewerkt met een laklaag. Landini geeft 10 jaar garantie op de plaat én de coating, maar ook de daarbij gemoeide arbeidskosten zijn inbegrepen. Overige voordelen van Landini golfplaten:

  • de platen zijn zeer sterk: weerstaan een kracht van 900 Joule.
  • Landini golfplaten zijn onbrandbaar en asbestvrij.
  • de vezelcementplaten zijn eenvoudig te monteren.
  • beschikken over voorgegroefde hoeken.
  • prima geluiddempende eigenschappen.
  • de platen zijn dampopen en vochtregulerend.
  • de golfplaten beschikken over een antislip structuur.

Polycarbonaat golfplaten

Bij Eppinga kunt u enkelvoudige en meerwandige polycarbonaat golfplaten kopen. Met deze lichtplaten of kanaalplaten zorgt u voor een goede lichtinval in stallen en grote schuren en garages. Doordat de platen over hetzelfde golfprofiel als de Landini golfplaten beschikken, kunnen ze hiermee eenvoudig gecombineerd worden. De meerwandige polycarbonaat platen hebben hogere isolatiewaarden dan de enkelwandige.

 

Eppinga heeft de Landini golfplaat in de kleur zwart op voorraad. Op bestelling kunnen de vezelcementplaten ook in andere kleuren worden besteld (zie afbeelding hieronder). Neem hiervoor contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Golfplaten kopen beschikbare kleuren
Beschikbare Kleuren Landini Golfplaten

 

 

 

 

 

Vragen/ Advies/ Offerte?

Vragen of advies? Heeft u advies nodig over gevelbekleding? Dan bieden wij u de mogelijkheid om bij ons op adviesgesprek te komen. Hierbij wordt u geadviseerd door één van onze collega’s. Zodra u ons contactformulier invult, neemt één van onze collega’s contact met u op om samen met u een afspraak in te plannen.

Adviesgesprek aanvragen

Bent u geïnteresseerd in deze of een andere houtsoort? Of bent u gewoon benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Eén van onze collega’s zal zo snel mogelijk contact met u opnemen.  

Offerte aanvragen

Bent u bezig met een verbouwing en wilt u een bepaald type hout, kunststof of plaat gebruiken, waar u nog niet heel bekend mee bent? Wilt u dit product graag eerst zien, ruiken en/of voelen? Bij Eppinga kunt u gratis een monster aanvragen. Omdat hout een natuurproduct is kunnen er geen rechten worden ontleend aan de monsterstukjes. Dus enkel indicatief. Eppinga kan u voorzien van een monsterstukje mits de houtsoort voorradig is.

Monster aanvraag