Betonplex

Online betonplex kopen? Zoekt u plaatmateriaal voor betonbekisting? Het gladde oppervlak van de toplaag maakt betonplex erg geschikt om bekistingen mee te vervaardigen voor het storten van beton. Het beton komt namelijk achteraf goed los van de planken. U dient de plaat vooraf wel te voorzien van bekistingsolie. Ook adviseren wij de gezaagde randen te behandelen met randsealer, omdat er via de randen van de betonplex vochtindringing ontstaat. Heeft u plaatmateriaal nodig voor een aanhangwagen? Dan kunt u kiezen voor betonplex met een antislip laag.

Assortiment Betonplex

Waarom Eppinga hout & bouwmaterialen?

Eppinga hout & bouwmaterialen beschikt over een grote voorraad betonplex platen. Wij hebben betonplex platen van 9, 12, 15 en 18mm dikte. De antislip betonplex platen leveren wij in 9, 12 en 18mm dikte. Eppinga heeft betonplex uit Rusland & Scandinavië (berken) en Indonesië & Maleisië (diverse hardhoutsoorten). Heeft u hulp nodig bij uw keuze voor uw betonplex? Neem dan contact met ons op per telefoon via 0512 300 600 of per email via info@eppinga.nl. Wij helpen u graag met uw vragen en bij uw bestelling. Eppinga hout & bouwmaterialen beschikt over een eigen zagerij, zodat wij u ook van wat meer afwijkende maten kunnen voorzien. Wanneer u in onze webshop uw platen niet in de door u gewenste maat kunt vinden, neem dan ook contact met ons op om te informeren naar onze mogelijkheden. Doordat wij al onze plaatmateriaal direct bij de producent inkopen, kunnen wij deze tegen scherpe tarieven leveren.

Toepassing

Betonplex kan voor verschillende toepassingen gebruikt worden hieronder vindt u een paar voorbeelden.

  • Paardentrailers
  • Aanhangers
  • Bestelbussen
  • Steigers
  • Tribunes
  • Bussen

 

Vragen/ Advies/ Offerte?

Vragen of advies? Heeft u advies nodig over gevelbekleding? Dan bieden wij u de mogelijkheid om bij ons op adviesgesprek te komen. Hierbij wordt u geadviseerd door één van onze collega’s. Zodra u ons contactformulier invult, neemt één van onze collega’s contact met u op om samen met u een afspraak in te plannen.

Adviesgesprek aanvragen

Bent u geïnteresseerd in deze of een andere houtsoort? Of bent u gewoon benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Eén van onze collega’s zal zo snel mogelijk contact met u opnemen.  

Offerte aanvragen

Bent u bezig met een verbouwing en wilt u een bepaald type hout, kunststof of plaat gebruiken, waar u nog niet heel bekend mee bent? Wilt u dit product graag eerst zien, ruiken en/of voelen? Bij Eppinga kunt u gratis een monster aanvragen. Omdat hout een natuurproduct is kunnen er geen rechten worden ontleend aan de monsterstukjes. Dus enkel indicatief. Eppinga kan u voorzien van een monsterstukje mits de houtsoort voorradig is.

Monster aanvraag