Boomstamtafels

Unieke boomstamtafels, geheel naar uw wens behandeld. Eppinga biedt de bladen op maat aan. Dit betekent dat op basis van de door u gewenste afmetingen, houtsoort, onderstel en afwerking een selectie gemaakt wordt van de bladen. U kunt ervoor kiezen om zelf het blad af te werken. Dan kunt u een eigen onderstel verzorgen en het blad ook zelf schuren en polijsten. We kunnen het blad ook afgewerkt leveren of zelfs een complete tafel met de onderstellen. Uiteraard verzorgen wij het transport op locatie (Ook in België en Duitsland).

Bekijk ons aanbod

Overzicht van onze boomstamtafels

Prachtige boomstamtafels aangeboden door Eppinga. Wij zijn de importeur van complete gezaagde stammen. Deze stammen zijn 100% FSC en dusdanig gedroogd dat het geschikt is voor als tafelblad. U kiest een blad en wij maken er een fantastisch eindproduct van. Benieuwd naar de mogelijkheden en onze werkwijze? Lees dan vooral verder.

Boomstamtafels

Ons aanbod

Padouk

Echt iets unieks in huis halen? Dan kiest u voor een padouk tafel. De combinatie van het rode kernhout en het witte spinthout, maakt de tafel erg uniek.

Ga naar Padouk tafel

Piquia

Exclusief bij Eppinga, Piquia boomstamtafels. De tekening van piquia is rustiger dan het eiken en is zeer constant. Erg geschikt voor een boomstamtafel!

Ga naar Piquia tafel

Mahonie

Mahonie tafel kopen? Door de stabiliteit van het hout en de originele kleuren is mahonie zeer populair als tafel. Te verkrijgen in breedtes van maar liefst 1,5 meter!

Ga naar Mahonie tafel

Eiken

Prachtige Eiken tafels bij Eppinga. U kunt bij ons terecht voor Frans, Amerikaans en Europees Eiken. Het eiken typeert zich door een natuurlijke uitstraling.

Ga naar Eiken tafel

Suar

Suar boomstamtafel kopen? Suar is door de jaren heen een populaire houtsoort voor boomstamtafels. Het heeft een prachtige en warme uitstraling.

Ga naar Suar tafel

Vuren

Opzoek naar een goedkope tafel? Wellicht is vuren dan iets voor u. Het kan uitstekend gebruikt worden voor een bar of tafel. Wij hebben zelfs lengtes van 11 meter!

Ga naar Vuren tafel

Eiken Spoorbielzen

Opzoek naar echt iets exclusiefs? Bestel dan uw spoorbielzen tafel bij Eppinga. De spoorbielzen en de transparante epoxy geven de tafel een prachtig karakter.

Ga naar bielzen tafel

Sapupira

Sapupira (ook wel; Angelim Pedra) lijkt qua uitstraling op mahonie. Sapupira heeft een Geel-oranjebruin tot een donkerbruine kleur. Nog enkele stuks voorradig!

Ga naar Sapupira Tafel

Douglas

Douglas heeft een prachtige uitstraling. Doordat het relatief veel boomhars bevat, adviseren wij deze bladen uitsluitend voor buiten te gebruiken.

Ga naar Douglas tafel

Zelf uw blad kiezen

Werkwijze

Wij importeren uit diverse landen complete gezaagde stammen en maken hier op aanvraag er een fantastisch eindproduct van. Deze stammen zijn 100% FSC en dusdanig gedroogd dat het geschikt is voor een tafelblad.

Elk blad is uniek en dat begrijpen wij erg goed. Bent u geïnteresseerd in één van onze tafelbladen? Dan komen wij graag met u in contact en assisteren wij u met het maken van de beste keuze. Uiteraard bent u welkom bij ons op locatie om ons aanbod te bekijken. U kunt een afspraak plannen door hier te klikken. Beschikt u niet over de mogelijkheid om langs te komen? Dan adviseren wij u graag vanaf afstand. Hoe?

1. Vraag een offerte aan en laat ons het volgende weten;
– Gewenste houtsoort;
– Gewenste bewerking (Geen bewerking/ Geschuurd/ Geschuurd en gelakt);
– Onderstel (Geen onderstel / X-poot / U-poot / Anders)

2. Wij sturen u een offerte op maat, ondersteund met foto’s van relevante bladen. 

3. U maakt een keuze, wij gaan aan de slag!

Zelf een tafel behandelen

Compelte tafel bij Eppinga

Onderstellen

Hieronder vindt u een selectie aan stalen onderstellen die wij in combinatie met elk tafelblad kunnen leveren. De koker van de poten hebben een afmeting van 10x10cm. De hoogte is 72cm en de breedte is 85cm. Onderstaande onderstellen zijn eventueel ook in andere kleuren en maatvoering verkrijgbaar. Eppinga kan ook houten onderstellen leveren van hetzelfde soort hout als het gekozen tafelblad. Deze onderstellen kunnen een vorm naar keuze hebben. Geeft dit aan in de toelichting in de offerte.

Offerte aanvragen