Padouk

Boomstam eettafel

Een boomstam eettafel is een opvallend meubelstuk. Iets wat de klasse in ieder huishouden  omhoog haalt en waar vrienden, kennissen en familie jaloers op wordt. Bij Eppinga bieden wij een groot assortiment aan, want u kunt zelf een boomstam eettafel samenstellen. Verder bieden wij deze eettafels aan tegen scherpe tarieven, omdat wij zelf het hout importeren. Dus lees hieronder snel verder welke mogelijkheden er zijn voor uw nieuwe boomstam eettafel en wat Eppinga voor u kan betekenen.

 

Eiken

 

Ruim assortiment op maat

Bij Eppinga bieden wij een groot assortiment aan boomstam eettafels. Dit komt omdat wij veel verschillende houtsoorten hebben die op maat gemaakt kunnen worden in onze zagerij. Dit zijn allemaal massieve houten tafelbladen en geen samengevoegde bladen of gelijmde stukken hout.  Daarnaast kunt u zelf het tafelblad combineren met een onderstel naar keuze. Dit kan uw eigen onderstel zijn, maar u kunt ook kiezen uit één van de onderstellen van onze partners. Verder kunnen wij ook de afwerking van de gewenste eettafel voor u doen.

 

 

Mahonie

Tafelbladen

We hebben veel houtsoorten ter beschikking voor het maken van een massief houten tafelblad. Alle massieve tafelbladen van Eppinga zijn gemaakt uit één stuk. Dus geen gelijmde stukken aan elkaar. In de onderstaande tabel staan de meeste voorkomende houtsoorten met de bijbehorende specificaties en kosten. Extra informatie over de houtsoorten staat in het volgende artikel: Massief houten tafelbladen. Indien het door u gewenste hout niet voorkomt dan nodigen wij u graag uit om langs te komen of contact met ons op te nemen.

Houtsoorten Lengte (cm) maximaal Breedtes (cm) Dikte (cm) Prijs ruw (per incl. btw) Prijs geschaafd en behandeld (per incl. btw)
Padouk  525  70-130 8  € 542,- € 626.70
Eik  525 70-130 5.5  € 542,- € 626.70
Mahonie  550 70-130 8  € 592,- € 676.70
Vuren  1100 70-90 8  € 490,- € 574.70
Piquia  660 71-118 7.6  € 450,- 534.70
Sapupira  620 84-122 7.6  € 450,- 534.70
Suar (kant-en-klaar)  250-350  70-90 5 of 10  n.v.t.  v.a. €2000

Let op: bezorging is tot aan de deur maar wij monteren niet.

 

!! NIEUW, nu ook tijdelijk Populier verkrijgbaar. Neem contact met ons op voor meer informatie over deze bladen.

 

Suar boomstamtafel

Suar met houten poot

Suar met stalen poot

Vuren

Vuren

 

Afwerking

Indien u het tafelblad door ons laat afwerken zijn er meerdere mogelijkheden ter beschikking. Het tafelblad kan afgewerkt worden met olie of lak. Beide opties hebben veel variaties beschikbaar. Voor meer informatie over de afwerking zie massief houten tafelbladen.

 

 

Piquia

Sapupira

Sapupira

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Onderstellen

Vuren bartafel met houten onderstel

Hieronder vindt u een selectie aan stalen onderstellen die wij in combinatie met elk tafelblad kunnen leveren. Het staal van deze onderstellen is 12 cm dik. Onderstaande onderstellen zijn in verschillende kleuren en op maat verkrijgbaar. Eppinga kan ook houten onderstellen leveren van hetzelfde soort hout als het gekozen tafelblad. Deze onderstellen kunnen een vorm naar keuze hebben. (vb: zie vuren bartafel hiernaast). Geeft dit aan in de toelichting in de offerte.

 

Industriële kruispoot

€ 300,- per set

 

 

 

Industriële tafelpoot met U-Frame gesloten

€ 300,- per set

 

 

 

Industriële tafelpoot met U-Frame open

€ 300,- per set

 

 

Industriële tafelpoot Matrix

€ 360,- per set

 

 

 

 

Boomstam eettafel kopen?

Wilt u een boomstam eettafel bestellen of heeft u vragen. Kom langs, neem contact met ons op of vraag een offerte aan.

Massief houten tafelbladen

Zelf een Boomstamtafel maken